Co nevíte o zvířatech…

Musi si lvi strihat hrivu_uvodni
Bohatě ilustrovaná dětská kniha Musí si lvi stříhat hřívu? seznámí malé čtenáře s nejrůznějšími zajímavostmi ze světa zvířat. Dozvědí se například, zda mají hlemýždi zuby, nebo k čemu mrožům slouží kly.

Se zvířaty toho máme hodně společného, a samozřejmě se od nás v ledasčem liší. V této knížce se kromě jiného dozvíte: k čemu všemu má slon uši, které zvíře má nejvíc nohou, jestli je krtek opravdu slepý. Seznamte se s jedinečnými zvířaty, poznejte jejich zvláštnosti a objevujte krásu kolem nás.

 

Musí si lvi stříhat hřívu?

Čím nás zvířata fascinují a v čem se od nás liší
Autoři: Ernsten Svenja, Tobias Pahlke
Přeložila: Dagmar Heeg

Počet stran: 31
Vazba: vázaná
Formát: 231×235 mm
ISBN: 978-80-88316-71-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Musí si lvi stříhat hřívu? vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Musi si lvi strihat hrivu_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

Přečtěte si další z knih pro děti a mládež nakladatelství Kazda, např. Slyšíš, jak mluví stromy?Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatuCo drží Měsíc na obloze?, Copak ze mě bude? nebo Kdopak to tu běžel?. Kazda však nevydává pouze dětskou literaturu, ale i spoustu dalších zajímavých knih, třeba LoukaMechMají chobotnice duši?Srdce včely má pět komorJeden rok v životě včelyCouchsurfing v ÍránuMůj první les, knihy ze série Zkuste to doma sami – KuchyněPéče o tělo a vlasy a další.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMusí si lvi stříhat hřívu?
Čím nás zvířata fascinují a v čem se od nás liší

Svenja, Ernsten - Pahlke, Tobias

Kazda, 2020

Napsat komentář