Rubrika: Beletrie – knižní tipy

Jak na to – odpovědi na vaše otázky

tipy pondeli 18.3. (1)

Knižní tipy, které jsme pro vás dnes vybrali, jsou plné zajímavých informací, ale i návodů, rad a tipů, jak se v životě poprat s tím, co nás může potkat. Let do vesmíru to zrovna nejspíš nebude, ale takový břišní tuk nebo dobrodružství v divočině, to nás rozhodně zaskočit může. Tak do toho!

Zadáno pro ženy

Zeny-o-zenach-pro-zeny

Dnes si na své přijdou ženy: představíme vám pět knih různých žánrů. Nejprve se podíváme na populárně-naučnou literaturu, díky které se zlepšíte v kreslení, v péči o sebe a uděláte změny v pracovním životě. A těšit se samozřejmě můžete i na beletrii!

Získejte kyberpunkovou bibli!

Neuromancer soutez audio uvod

Věhlasné dílo sci-fi žánru a navíc přímo kyberpunku… Přesně to jsme pro vás tentokrát připravili do naší knihomolské soutěže. Líbit se bude zejména zarytým příznivcům, ale věříme, že si sci-fi najde i nové fanoušky!

Rozmanitá tvorba z různých koutů světa

tipy 11. 3. uvod

Podívejte se společně s námi na romány, které pochází z per rozličných světových autorů. Historie, zajímavé rodinné osudy, ironie, ale i trocha romantické fantasy, to vše vás dnes čeká. Tak do toho!

Zasoutěžte si o humorný příběh okořeněný českým folklorem

jelita-jitrnice-perex

Máte někdy pocit, že přitahujete bizarní situace a lepí se na vás jedno jelito za druhým? Nebo vám dokonce přijde, že máte našlápnuto k tomu stát se kapitánem týmu jitrnic? Přesvědčte se, že v tom nejste sami.

Ukázka z knihy S láskou, Chloe (Alessandra Torre)

s laskou chloe uvodni

Do nedělní ukázky jsme pro vás vybrali něco opravdu lechtivého. Přečtěte si společně s námi úryvek z nového románu oblíbené autorky erotických románů a nalaďte se na romantickou notu.

Vyhrajte sbírku satirických (de)motivačních citátů

inspilacerace-perex

Každý z nás jistě už někdy narazil na sociálních sítích na některý z rádoby oduševnělých citátů, který má čtenáře nakopnout a motivovat na jeho cestě k úspěchu. A právě z nich si Libor Kamenský dělá tak trochu legraci ve své knize.

S komiksem po stopách Sherlocka Holmese

Holmes I a II_uvodni

Doktor Watson se vydává po stopách svého přítele Sherlocka Holmese a s ním také autoři tohoto komiksu, Luc Brunschwig a Cecil, aby odhalili skutečnou identitu člověka, který se schovává za jménem nejznámějšího detektiva.

MDŽ ve znamení thrillerů

thrillery-nahled

Jak nejlépe oslavit mezinárodní svátek žen? Samozřejmě s knihou! V dnešních knižních tipech vám doporučíme hned čtyři thrillery. Vrhněte se s hlavními hrdiny do pořádného dobrodružství a prožijte s nimi mnoho napínavých okamžiků.

Zahrajte si o příběh českého padesátníka

tezke duse soutez (1)

Období kolem padesátky není náročné jen pro ženy. Zářným příkladem je Johanes, který s blížící se padesátkou bilancuje a vrací se k věcem, které ho tíží víc, než by chtěl.