Rubrika: Ukázky z knih pro dospělé

Ukázka z knihy Svobodná mysl (Annie Grace)

Svobodna mysl_uvodni

Jak vlastně vzniká závislost na alkoholu? Jak přílišné pití ovlivňuje jednotlivé orgány? Jak ve společnosti nepít, ale přesto se dobře bavit? Na tyto a další otázky naleznete odpovědi v knížce Svobodná mysl.

Ukázka z knihy Podnikavá dívka (Ruth Ware)

podnikava-divka-nahled

Nechte se unést ukázkou ze strhujícího psychologického thrilleru. V knize se proplétá několik časových rovin, hlavní hrdinka se vrací zpět do svých studijních let a polemizuje nad tím, že z vraždy své kamarádky před lety možná usvědčila špatného člověka.

Ukázka z knihy Půlnoc opět přichází (Dana Stabenow)

Pulnoc opet prichazi_uvodni

Pátrání po soukromé vyšetřovatelce Kate Shugakové nebere konce, až ji najednou policista Jim objeví v rybářském městečku a zatáhne do svého čím dál náročnějšího a nebezpečnějšího případu.

Ukázka z knihy Sochaři masa (Jakub Hoza)

sochari-masa-nahled

Dnes vám představíme ukázku z fantasy knihy plné temnoty a nadpřirozena. Na své si přijdou všichni fanoušci a všechny fanynky explicitních krvavých scén, ďáblů, svízelných situací i mystických bytostí z jiných světů! Z této knihy vás bude mrazit, ale nebudete ji moci odložit.

Ukázka z knihy Závod s časem (Lisa Reaganová)

zavod-s-casem-nahled

Detektivovi Josie Quinnové se ztratí sestra. Na místě, kde pobývala, navíc najde lidské ostatky a obává se, že se stalo něco strašného. Pustí se však do pátrání, nalezne stopy adresované přímo jí, vrací se zpět do minulosti… Podaří se jí sestru najít a zachránit dřív, než bude pozdě?

Ukázka z knihy Hvězda mého života (Ondřej Neff)

Tip_01_Neff_HvezdaMehoZivota_preview

Začtěte se do přepracovaného vydání románu Hvězda mého života z cyklu Arkádie od legendy české science-fiction, Ondřeje Neffa. Kuba Nedomý čelí grázlům, před nimiž by sám jen těžko obstál. Naštěstí se k němu připojí cenní spolubojovníci.

Ukázka z knihy Cesty za oceán (Eva Záhrobská)

cesty-za-ocean-perex

Dnes vám představujeme ukázku z cestopisu, který vás zavede do prostředí Latinské Ameriky. Poznejte nové chutě, krásnou přírodu a další zajímavá místa, která v klasických průvodcích nenajdete. Kniha je také doplněna o bohatou fotografickou přílohou, která váš čtenářský zážitek ještě umocní.

Ukázka z knihy S láskou, Chloe (Alessandra Torre)

s laskou chloe uvodni

Do nedělní ukázky jsme pro vás vybrali něco opravdu lechtivého. Přečtěte si společně s námi úryvek z nového románu oblíbené autorky erotických románů a nalaďte se na romantickou notu.

Ukázka z knihy Začalo to polibkem (Ella Quinnová)

zacalo-to-polibkem

Přinášíme vám ukázku z historického románu, v němž se hlavní hrdinka Luisa touží zamilovat na první pohled. Čehož se také dočká. Ovšem vévoda Gideon ji nechce požádat o ruku dříve, něž své panství tzv. postaví na nohy. S čímž se Luisa jen tak nesmíří, a tak bere věci do svých rukou.

Ukázka z knihy Kdo má pod čepicí a jiné povídky

Kdo ma pod cepici_uvodni

Hrdinka z pera české spisovatelky Marie Rejfové, svérázná učitelka Josefína Divišková je zpátky s pěti novými kriminálními případy, ve kterých se napětí mísí s humorem.