Rubrika: Ukázky

Ukázka z knihy Hvězda mého života (Ondřej Neff)

Tip_01_Neff_HvezdaMehoZivota_preview

Začtěte se do přepracovaného vydání románu Hvězda mého života z cyklu Arkádie od legendy české science-fiction, Ondřeje Neffa. Kuba Nedomý čelí grázlům, před nimiž by sám jen těžko obstál. Naštěstí se k němu připojí cenní spolubojovníci.

Ukázka z knihy Cesty za oceán (Eva Záhrobská)

cesty-za-ocean-perex

Dnes vám představujeme ukázku z cestopisu, který vás zavede do prostředí Latinské Ameriky. Poznejte nové chutě, krásnou přírodu a další zajímavá místa, která v klasických průvodcích nenajdete. Kniha je také doplněna o bohatou fotografickou přílohou, která váš čtenářský zážitek ještě umocní.

Ukázka z knihy S láskou, Chloe (Alessandra Torre)

s laskou chloe uvodni

Do nedělní ukázky jsme pro vás vybrali něco opravdu lechtivého. Přečtěte si společně s námi úryvek z nového románu oblíbené autorky erotických románů a nalaďte se na romantickou notu.

Ukázka z knihy Začalo to polibkem (Ella Quinnová)

zacalo-to-polibkem

Přinášíme vám ukázku z historického románu, v němž se hlavní hrdinka Luisa touží zamilovat na první pohled. Čehož se také dočká. Ovšem vévoda Gideon ji nechce požádat o ruku dříve, něž své panství tzv. postaví na nohy. S čímž se Luisa jen tak nesmíří, a tak bere věci do svých rukou.

Ukázka z knihy Kdo má pod čepicí a jiné povídky

Kdo ma pod cepici_uvodni

Hrdinka z pera české spisovatelky Marie Rejfové, svérázná učitelka Josefína Divišková je zpátky s pěti novými kriminálními případy, ve kterých se napětí mísí s humorem.

Ukázka z knihy Pojízdná čajovna splněných snů (Rebecca Raisinová)

pojizdna-cajovna-splnenych-snu-perex

Rosie je úspěšná, má skvělou kariéru v michelinské restauraci… ale také manžela, který ji ze dne na den opustil. Tato událost (a trochu víc alkoholu) ji však přiměje život od základů překopat a díky bláznivému nápadu se vydává na cestu se svým novým obytným vozem, který proměnila v čajovnu.

Ukázka z knihy Vládce hvězdné oblohy (Laura Thalassa)

vladce oblohy ukazka uvod (1)

Nedělní poledne bude tentokrát patřit fantasy literatuře a jejím příznivcům. Společně s námi si můžete užít ukázku z knihy Vládce hvězdné oblohy, která přinese napětí i magii a mnoho dalšího. A zcela určitě si získá mnoho fanoušků. Tak s chutí do toho!

Ukázka z knihy Lovcův úplněk (Dana Stabenow)

Lovcuv uplnek_uvodni

Napínavý příběh, který vám pocuchá nervy a možná spustí i slzavý potok, to je už devátý díl populární krimi série Dany Stabenow. V románu s názvem Lovcův úplněk bude hlavní hrdinka Kate bojovat o přežití v lesích.

Ukázka z knihy Vinice ve Francii (Julie Caplinová)

vinice-ve-francii-perex

Podívejte se s námi do prosluněné Francie plné výborného vína. Tam hledá útočiště i Hattie, která si hodlá vyléčit svoje zlomené srdce. Pomoci ji s tím má především příprava jednoho speciálního dne. Nakonec to ale vypadá, že pomocníků bude více, včetně jednoho okouzlujícího muže…

Ukázka z knihy Není úniku (Yrsa Sigurđardóttir)

neni-uniku-perex

Královna islandské krimi přichází s novým kriminálním příběhem. Policejní vyšetřovatel Týr má po návratu na Island plné ruce práce kvůli čtyřnásobné vraždě. Podaří se mu odhalit pachatele?