Rubrika: Ukázky

Ukázka z knihy Nora zachraňuje svoji duši (Martina Pašingerová)

153022_Nora_zachranuje_svoji_dusi_Pasingerova_Grada_350_0_fit

Přečtěte si příběh Nory, která se snaží najít znovu svou sílu a životní energii  pomocí nadpřirozených sil a šamanských praktik. Jejím průvodcem a rádcem na této cestě je holub Karel.

Ukázka z knihy Každý den je Valentýn (Aneta Kollerová Mašková)

Kazdy_den_je_valentyn- nahled

Začtěte se do příběhu, který je prodchnut láskou. Nejkrásnější cit panuje mezi lidmi i mezi člověkem a zvířetem, naplňuje srdce a hladí duši. Lásce můžeme vzdávat hold každý den, nejen na svatého Valentýna. Je jedním z největších a nejvzácnějších darů života.

Ukázka z knihy Staré šumavské legendy (Hynek Klimek)

sumavske-legendy-nahled

Podívejte se s námi do šumavských lesů a hájů. Připravili jsme pro vás ukázku z knihy, která zpracovává různé legendy z tohoto krásného místa. Příběhy pochází z lidového vyprávění a svou jedinečnou atmosférou vás zkrátka nadchnou!

Ukázka z knihy Potudaň (Andrej Platonov)

ukazka-potudan

Začtěte se do ukázky z povídkové knihy, která vám nabídne rovnou pět různých příběhů! Autor tematizuje ruskou občanskou válku, vlastní vzpomínky na dětství, zvěrstva nacistického Německa i život v bolševickém SSSR. Nezapomíná však ani naději.

Ukázka z knihy Průzkumníkova cesta (Edgar Mitchell)

9788076455320

Pojďme se vydat nekonečným vesmírem na pouť plnou neuvěřitelných dobrodružství a zároveň objevme i neznámá zákoutí našeho bytí a vědomí.

Ukázka z knihy Manželství pro jednoho (Ella Maise)

Manzelstvi pro jednoho_uvodni

Dámy, pokud jste si oblíbily erotické romány Alessandry Torre či Christiny Lauren, vaší pozornosti by nemělo uniknout ani skandální čtení z pera Elly Maise.

Ukázka z knihy Nejlepší člověk na světě (Matouš Dvořák)

nejlepsi_clovek_na_svete

Dnes vám přinášíme ukázku z knihy, jež získala druhé místo prestižního literárního ocenění Velká cena Talent Pro ART 2021. Kniha vypráví o vzletech a pádech jednoho politika, jemuž se jeho moc stane osudnou.

Ukázka z knihy Brutální béčkový masakr (Shigor Birdman)

Brutalni beckovy masakr_uvodni

Po Staré béčkové legendě přichází český autor Shigor Birdman s pokračováním Brutální béčkový masakr. Vraťte se do drsného světa ghúlů, vlkodlaků, andělů a jiných monster.

Ukázka z knihy Jeden mrtvý navíc (Ellis Peters)

Jeden mrtvy navic_uvodni

Mezi popravenými vzbouřenci se objeví jedna mrtvola navíc, která nebyla na rozdíl od ostatních oběšena, ale uškrcena. Bratr Cadfael bude muset přijít na to, jak se tělo dostalo mezi popravené. Hlavně nenápadně!

Ukázka z knihy Svobodná mysl (Annie Grace)

Svobodna mysl_uvodni

Jak vlastně vzniká závislost na alkoholu? Jak přílišné pití ovlivňuje jednotlivé orgány? Jak ve společnosti nepít, ale přesto se dobře bavit? Na tyto a další otázky naleznete odpovědi v knížce Svobodná mysl.