Rubrika: Redakční okénko

PF 2024

PF-2024_300x225

Milí čtenáři, milé čtenářky, děkujeme vám za přízeň v uplynulém roce a do nového roku vám přejeme mnoho úspěchů v osobním, studijním i pracovním životě, splněná přání a samozřejmě bezpočet nezapomenutelných čtenářských zážitků!

Vánoční přání

Vanoce-2023_300x225

Milí čtenáři, milé čtenářky, rádi bychom vám popřáli klidné prožití vánočních svátků, plno splněných přání a spoustu krásných zážitků, třeba s novou knihou.

Doručení knih do Vánoc aneb poslední letošní aukce

balik

Začal advent, do Štědrého dne nám tedy zbývají necelé čtyři týdny. Máte v aukci vyhlédnutou knihu, která by byla ideálním dárkem pod stromečkem, a nevíte, jestli dorazí včas? Čtěte dále!

Prodloužení proběhlých aukcí a soutěže

aukce

Chtěli jste zapojit do aukcí či soutěže a kvůli výpadku webu to nebylo možné? Čtěte dál!

PF 2023

PF-2023_300x225

Přejeme vám do nového roku, aby byl rokem šťastných konců a přinesl vám tolik radosti, kolik unesete. Ať vás v něm provází dobrá kniha a na tváři spokojený úsměv toho, kdo má všechny těžké a smutné chvíle již za sebou…

Vánoční přání

Vanoce-2022_300x225

Krásné prožití vánočních svátků a u stromečku především rodinnou pohodu a klid. A pod ním třeba nějaký knižní dárek, který vám v dnešní těžké době vykouzlí úsměv na tváři.

Nová možnost zasílání vydražených knih: Balíkovna

balíky

Přicházíme s novou možností zasílání knih z aukcí – momentálně nejlevnější způsob více knih současně.

PF 2022

PF-2022_KK_300x225 (1)

Všem našim čtenářům i spolupracovníkům přejeme , aby rok 2022 byl lepší, než ten předchozí. Aby období nejistoty a rozdělení vystřídal klid a mír. A aby pandemie zase bylo jen slovem z historie a heslem ze slovníku. A abychom se mohli těšit z krásných nových knih. 

Vánoční přání

Vanoce-2021_KK_300x225 (1)

Přejeme všem našim čtenářům pohodové prožití vánočních svátků a pod stromečkem kupu milých dárků, nejen těch knižních. I když nejvíc, co si můžeme navzájem dát, je láska a soustředěná pozornost – tak na to zejména nyní, v době plné obrazovek, nezapomínejme…

Upozornění pro účastníky aukcí

aukce

Léto je časem dovolených a inventur. Proto bychom vás rádi upozornili, jak to bude o prázdninách vypadat u nás.