Rubrika: Pozvánky

Nenechte si ujít v týdnu od 18. do 24. března 2024

nenechte_si_ujit

Březen se přehoupl do druhé poloviny a vy se opět můžete těšit na mnoho literárních akcí. Třeba na besedu s překladatelkou Jitkou Jeníkovou, autorské čtení Lucie Huškové, křest knihy Záliby císařovny Sisi či křest čtvrtého románu Daniely Šafránkové.

Nenechte si ujít v týdnu od 11. do 17. března 2024

nenechte_si_ujit

Opět vám přinášíme přehled literárních akcí, ze kterých si vyberou děti i dospělí. Koná se několik čtení pro nejmenší, přednáška Vladimíra Justa i beseda s Františkem Šmehlíkem či s Alešem Palánem. 

Nenechte si ujít v týdnu od 4. do 10. března 2024

nenechte_si_ujit

I v březnu se můžete těšit na různé literární akce – opět je z čeho vybírat! Nenechte si ujít například setkání čtenářského klubu, čtení pro nejmenší, přednášku B. Th. Jozefa Bajusze či setkání s autorkou Ivou Hadj Moussa. 

Nenechte si ujít v týdnu od 26. února do 3. března 2024

nenechte_si_ujit

Jaké akce se konají v posledních únorových a prvních březnových dnech? To zjistíte v našem přehledu. Nenechte si ujít třeba besedu nad knihou Sedm schodů k moci, uvedení románu Soukromá trestní obžaloba či besedu s Kateřinou Tučkovou.

Nenechte si ujít v týdnu od 19. do 25. února 2024

nenechte_si_ujit

I další únorový týden nabízí literární akce, které stojí za návštěvu. Na své si přijdou děti, dospívající i dospělí! Koná se totiž hned několik čtení pro nejmenší čtenáře, beseda s Janem Linhartem či s Marií Vilánkovou a také uvedení knihy Paramisa.

Nenechte si ujít v týdnu od 12. do 18. února 2024

nenechte_si_ujit

Další únorový týden je před námi a my vám opět přinášíme přehled akcí, které se budou konat. Nenechte si ujít křest básnické sbírky Aleše Berného, přednášku o Homérově Ílias či setkání s básníkem, spisovatelem a dokumentaristou Milošem Doležalem.

Nenechte si ujít v týdnu od 5. do 11. února 2024

nenechte_si_ujit

I v dalším únorovém týdnu se koná několik literárních akcí. Nenechte si ujít pohádkové čtení z knihy Smolný den, uvedení knihy Paramisa: Pohádky a příběhy romských vypravěčů z bývalého Československa či autorský večer Víta Dana Kolingera.

Nenechte si ujít v týdnu od 29. ledna do 4. února 2024

nenechte_si_ujit

Jaké literární akce vás čekají v posledních lednových a prvních únorových dnech? Nenechte si ujít křest knihy Rok ušatého Majka, představení sbírky poezie Ondřeje Kayse Démonoskopie či debatu o knize Michaela Ignatieffa O útěše.

Nenechte si ujít v týdnu od 22. do 28. ledna 2024

nenechte_si_ujit

Leden se pomalu chýlí ke konci, ale na vás čeká ještě několik literárních akcí, kterých se můžete zúčastnit. Nenechte si ujít např. představení knihy Pira Milkaniho, veřejné čtení z knihy Knihomil na cestě či diskuzi o lidové knihovně Hrobka a její činnosti.

Nenechte si ujít v týdnu od 15. do 21. ledna 2024

nenechte_si_ujit

Další lednový týden je před námi a vy si opět můžete z našeho přehledu literárních akcí vybrat, kterou z nich navštívíte. Nenechte si ujít například křest knihy Dvory a rezidence v proměnách času či besedu se spisovatelem a sportovcem Frankem Frištenským.