Rubrika: Literární křížovky

Literární křížovka o kredit ve výši až 1700 Kč!

soutez-krizovka

Máte vyhlédnutu tu svou knihu, po které opravdu toužíte, ale odpíráte si její koupi, protože je příliš drahá? Zkuste své štěstí v naší literární křížovce a vyhrajte kredit do aukcí! Knihy s vyvolávací cenou menší než polovina doporučené ceny tak můžete získat jen za cenu poštovného!

Správné řešení deváté literární křížovky a vítězové

soutez-krizovka

První prázdninová literární křížovka již skončila. Ceny do soutěže věnoval Klub knihomolů – hrálo se o kredit do aukcí v celkové výši 500 Kč. Radovat se může celkem pět výherců, tři nejrychlejší luštitelé a dva vylosovaní.

Zahrajte si s námi opět o kredit do našich aukcí!

soutez-krizovka

Pro všechny milovníky knih a literatury vůbec je tu naše další literární křížovka. A opět hrajeme o vouchery v celkové hodnotě 500 Kč určené k nákupu knih v našich aukcích!

Je tu naše další literární křížovka!

soutez-krizovka

Po delší odmlce, na žádost vás – našich čtenářů, vám přinášíme další literární křížovku, v níž opět hrajeme o vouchery na nákup knih v našich aukcích!

Správné řešení 8. křížovky a vítězové voucherů nakladatelství Host

Literární křížovka s nakladatelstvím Host

Zkusili jste vyluštit naši literární křížovku? Pokud ano, pak vás jistě zajímá, jaké je správné řešení a zda jste právě vy nevyhráli některý z voucherů na nákup v internetovém e-shopu nakladatelství Host.

Osmá literární křížovka – s nakladatelstvím Host

Literární křížovka s nakladatelstvím Host

Pusťte se do luštění další literární křížovky. Nejen, že se dozvíte mnoho zajímavostí o knihách a jejich autorech, ale také můžete vyhrát voucher na nákup knih. Spolu s tím, že v e-shopu nakladatelství Host neplatíte poštovné a balné, získáte novou knihu téměř zadarmo. Tak směle do toho!

Zahrajte si s nakladatelstvím Host o vouchery na nákup knih

Literární křížovka s nakladatelstvím Host

Zkusili jste své štěstí v některé z našich předcházejících křížovek, ale zatím jste nic nevyhráli? Nevadí, máme pro vás další křížovku a tentokrát vám možná štěstí bude přát.

Správné řešení sedmé literární křížovky a vítězové voucherů bux.cz

myslitel krížovka Bux

Zkusili jste vyluštit naši literární křížovku? Pokud ano, pak vás určitě zajímá, jak mělo vypadat správné řešení a zda jste vyhráli některý ze slevových kupónů internetového knihkupectví bux.cz.

Sedmá literární křížovka, tentokrát s bux.cz

myslitel krížovka Bux

Už posedmé je tu naše literární křížovka. Ceny pro vítěze věnovalo internetové knihkupectví bux.cz a vyhrát tak můžete slevové vouchery určené k nákupu právě v tomto knihkupectví!

Zahrajte si o slevové kupóny určené k nákupu na bux.cz

myslitel krížovka Bux

Máte vyhlédnutu konkrétní knihu a šetříte korunky na její nákup, nebo si prostě jen chcete udělat radost? Zkuste své štěstí v naší další literární křížovce a vyhrajte slevový kupón uplatnitelný při nákupu v internetovém knihkupectví bux.cz!