Zbavte se únavy a načerpejte novou energii

Energie_uvodni
Knížka uznávané doktorky Anne Fleckové vám ukáže, jak posílit svou imunitu, vyléčit záněty, detoxikovat organismus, jíst zdravě a s ohledem na správnou funkci střev. To vše vám pomůže zbavit se nepříjemné únavy.

Uznávaná doktorka preventivní a nutriční medicíny Anne Flecková vysvětluje, co všechno může mít vliv na to, že si často připadáme unavení a bez energie. O radost z plnohodnotného života nás totiž mohou připravovat neodhalená autoimunitní onemocnění, alergie, záněty, špatně fungující zažívání nebo třeba toxiny. Příčin může být ale víc a rozhodně stojí za to je vypátrat. Ve svém inovativním programu Energy! doktorka Anne Flecková ukazuje cestu z labyrintu: díky vhodnému stravování, nastavení přiměřeného rytmu, kompenzaci nedostatku živin a posílení imunitního systému v sobě totiž zase dokážeme rozproudit ztracenou energii.

 

Energie!

Zdravá cesta z labyrintu únavy
Autorka: Anne Flecková

Počet stran: 432
Vazba: vázaná
Formát: 135×208 mm
ISBN: 978-80-7670-074-1
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Energie! vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Život nám neztěžují jen náhlé virové epidemie. Únava a kardiovaskulární onemocnění, zánětlivá a autoimunitní onemocnění, cukrovka, demence, nadváha a rakovina – tento ponurý tým v nepřetržité smyčce válcuje nás a naši společnost podobně jako pandemie. Sžírajícímu nedostatku energie a plíživému ubývání vlastního zdraví se odevzdáváme zdánlivě bez odporu. Přijímáme to naprosto bez zájmu. Znovu získat vlastní energii je přitom důležité pro každého. Pouze pokud jste plní energie a zdraví, můžete dosáhnout svého potenciálu. Vaše vitalita určuje, zda využíváte svůj talent a žijete svoje vize. Jak často zažíváme, že to, čeho dosáhneme, se neshoduje s tím, čeho bychom byli „vlastně“ schopni. „Vlastně“ vás vaše práce naplňuje, „vlastně“ vám udělalo radost pozvání od přátel, „vlastně“ rádi jezdíte na kole nebo lyžujete. Na rozdíl od deprese nebo vyhoření vám nechybí ani nadšení, ani impulsy, jednoduše vám chybí energie a výkonnost. Cena je vysoká: Nedostatek energie zahaluje naše myšlenky a činy, ochromuje naši schopnost se rozhodovat. Podkopává naše sny, kazí dobrou náladu, vkrádá se do našich vztahů jako jed, brání úspěchu a zabíjí kvalitní život. Na ochromující únavě není nic skvělého. Nemá nic společného s příjemnou únavou po sportovním výkonu nebo po sexu. (str. 9–10)

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Německá lékařka Anne Flecková je internistka, revmatoložka a mezinárodně uznávaná odbornice na preventivní a nutriční medicínu, je také považována za průkopnici celostní medicíny. Ve své inovativní metodě propojila poznatky z moderního výzkumu s tradičními léčebnými metodami. Svým přístupem ukazuje, jak přijít na kloub tomu, když vás něco trápí, a jak zůstat zdraví. Žije v Hamburku, kde provozuje svoji vlastní praxi. Další informace najdete na www.docfleck.com.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl, v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEnergie!
Zdravá cesta z labyrintu únavy

Flecková, Anne

Kazda, 2022

Napsat komentář