Zasoutěžte si o drsný rok na americké střední

vsechny-hvezdy-na-nebi-perex
Kdysi tvořily Bex, Jenni, Ellory a Ret nerozlučnou čtveřici, ale nyní, po pouhých několika letech, je vše jinak. Ellory musí najít způsob, jak přežít poslední rok, který zbývá do maturity, bez opory kamarádek a s temnou minulostí v patách. Podaří se jí to?

Sonda do života americké středoškolačky

Tenkrát – Bex, Jenni, Ellory a Ret jsou čtyři nerozlučné kamarádky z Pinebrookské střední. Všechny se otáčejí kolem elektrizující a svéhlavé Ret. Každá má své vlastní místo v jejich soukromé sluneční soustavě. Pak ale na party přijde nečekané setkání. Ellory potká Matthiase a jejich čtveřice se začne pomalu, ale jistě rozpadat, aby se v závěru musela potýkat s řadou tajemství, zrad i šokujících událostí, jež mají všechno navždy změnit.

Teď – Ellory musí sama čelit čtvrtému ročníku – bez přítele i kamarádek. Po dvouměsíčním přerušení školy a létě stráveném daleko od domova se vrací zpátky a musí najít způsob, jak přežít v totálním osamění, vystavená posměškům mnohých spolužáků, až do maturity. Najde Ellory sílu, aby čelila svým vlastním lžím a minulosti, jež ji pronásleduje na každém kroku? Strhující sonda do současného světa amerických středoškoláků a duše mladé dívky, s níž si osud pohraje víc, než si kdy dokázala představit. Jak Ellory obstojí?

 

Všechny hvězdy na nebi

Autorka: Kit Frick

Vydalo: značka King Cool
Překlad: Zuzana Vrbová
Počet stran: 296
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2020
ISBN: 978-80-7585-671-5

Přečtěte si více o knize Všechny hvězdy na nebi, kterou do soutěže věnovala značka King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

Značka KING COOL přináší nejlepší čtení pro mladé dospělé, které znáte jako young adult. Můžete se těšit na nejkrásnější příběhy s nádechem fantastiky či výpravy do dalekých galaxií s hrdiny úžasných sci-fi eposů. Nebojíme se romance, která nenechá ani jedno oko suché a příběhů plných přátelství, až do skonání světa.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorce

Kit Frick je americká spisovatelka, básnířka a spolupracovnice Kolonie MacDowell, americké neziskové organizace, jejímž cílem je podporovat uměleckou tvorbu. Kit pochází z Pittsburghu v Pensylvánii, studovala kreativní psaní na soukromé vysoké škole Sarah Lawrence College v Yonkers a získala magisterský titul na Syracuse University. Momentálně žije v Brooklynu v New Yorku. V České republice debutuje Young Adult románem Všechny hvězdy na nebi.
(Zdroj informací: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Všechny hvězdy na nebi

Kdysi byly čtyři a tvořily nerozlučnou partu z Pinebrookské střední, ale stačilo, aby jedna z nich potkala kluka, a rázem se křehké teenagerovské přátelství začíná drolit. Vše dospěje až k šokujícímu závěru, který Bex, Jenni, Ellory a Ret navždy změní životy. Nyní Ellory zbývá rok do maturity a ona musí přijít na to, jak ho přežít v téměř úplné izolaci, kterou jen občas naruší kruté posměšky spolužáků. Podaří se jí obstát? To si přečtěte v young adult románu spisovatelky Kit Frick.

Ve spolupráci se značkou King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Všechny hvězdy na nebi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Všechny hvězdy na nebi
probíhá od 23. ledna do 5. února 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy pro mládež Všechny hvězdy na nebi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechny hvězdy na nebi

Frick, Kit

King Cool, 2020

Napsat komentář