Románek s darebákem

sasek-2024-700x700
Oblíbili jste si temnou romanci americké autorky Devney Perry? Pak se pusťte do dalšího pokračování! Zjistíte, co všechno se může stát, když jednou zapomenete na veškeré své zásady. Váš život se ze dne na den obrátí vzhůru nohama…

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků mu naprosto vyhovuje. Takže když ho na rodinném grilování překvapí dívka, s níž strávil jednu noc, s tím, že čeká jeho dítě, je v šoku a má pocit, že se dostal do pekla.
Cassandra Clineová jednou odložila své zásady stranou. Jednou jedinkrát. A nyní má kvůli románku s místním darebákem život obrácený vzhůru nohama. Její sny a akademická kariéra visí na vlásku a nic z toho by se nestalo, kdyby se držela dál, hodně daleko od Lea. Nemůže se mu však vyhýbat, obzvláště poté, co se musí přestěhovat zpátky do Clifton Forge. A on se od ní odmítá hnout, jakmile se stane několik podivných nehod, které ohrozí ji i jejich dítě. Jsou to vůbec nehody? Nebo se ocitla uprostřed boje, kterému nerozumí? Jejími jedinými spojenci se stanou lidé, jež sotva zná. A muž, u něhož hrozí, že jí ukradne její srdce.
Kdyby si jen přestal dělat šašky!

Šašek

Autor: Devney Perry
Přeložil: Ziecinová, Žaneta

Počet stran: 342
Vazba: vázaná
Formát: 140×217 mm
ISBN: 978-80-7593-590-8
Doporučená cena: 380 Kč

Knihu Šašek vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Doporučujeme

Přečtěte si i předchozí díly série Clifton Forge:

   

Ukázka z knihy

„Co po mně chceš?“ zeptal se.
„Nic.“ Tohle nebyla žádná léčka. Nehodlala jsem mu ukrást jeho svobodu, peníze, ani cokoli jiného, co se tak zoufale snažil chránit.
„Výborně. Protože přesně to taky dostaneš.“
Píchlo mě u srdce. Jistě se mi to promítlo i ve tváři.
Bez dalšího ohlédnutí se otočil a odešel.
Když nasedl na motorku a odburácel pryč, všechny mé představy o Leu Winterovi se rozpadly na prach. (závěr 1. kapitoly)

O autorce

Devney Perry se narodila v Montaně a napsala již řadu románů. V USA je čtenářsky oblíbenou – ve Wall Street a USA Today bestsellerovou autorkou, což ji, dle jejích slov, nikdy ani ve snu nenapadlo.

Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA


Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Zajišťuje distribuci zboží i na Slovensko. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Počet knih, které nabízíme jak obchodním partnerům tak i v maloobchodní síti, se neustále zvyšuje. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci s námi. Strategií firmy je nadále rozšiřovat všechny svoje aktivity.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠašek

Perry, Devney

Pavel Dobrovský – BETA, 2024

Napsat komentář