Návrat do Clifton Forge

princ
Nenechte si ujít další pokračování temné romance americké autorky Devney Perry. Jakým problémům bude motorkářský gang z městečka Clifton Forge čelit tentokrát? Která tajemství vyplují na povrch? A čí život bude ohrožen?

V den, kdy Luke Rosen poznal Scarlett Marksovou, jedinkrát v životě litoval, že se stal velitelem policie. Teď se musí o Scarlett postarat. Jenže ona je paličatá a nesnesitelná. Nemá žádný respekt k pravidlům jeho spořádaného života a nikdy neudělá, co se jí řekne. Ba co víc, zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím, které má o motorkářském gangu, mohla přijít o život. Ale je v ní i síla, odvaha, houževnatost. A navíc je tak krásná… Pokud má Luke zajistit její bezpečí, bude muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Zůstane uznávaným policistou s vědomím, že Scarlett nejspíš nepřežije, nebo poruší všechna pravidla, aby ženu, která vtrhla do jeho domova a do jeho srdce, ochránil?

Princ

Autorka: Devney Perry
Přeložila: Žaneta Ziecinová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 140×215 mm
ISBN: 978-80-7593-514-4
Doporučená cena: 380 Kč

Knihu Princ vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

Zvedla jsem ruku nad hlavu. Vlasy mi dál padaly do obličeje a bránily ve výhledu, ale přesto jsem použila veškerou svou zbylou sílu. Chtěla jsem ho praštit pěstí do zad. Akorát že jsem nedokázala zamířit a netrefila ho do zad. Ne, moje pěst přistála na jeho pevném, dokonalém zadku.
Luke ani nehnul brvou. „Slíbil jsem Presley, že vás ochráním.“
A bez dalšího slova a bez zastavení mě takhle vynesl ven z obchodu a postavil do sněhu.
Vracela jsem se ke kopretinám, ať se mi to líbilo nebo ne.
Ahoj Scarlett. Padla pěst na kámen. (závěr 1. kapitoly)

O autorce

Devney Perry se narodila v Montaně a napsala již řadu románů. V USA je čtenářsky oblíbenou – ve Wall Street a USA Today bestsellerovou autorkou, což ji, dle jejích slov, nikdy ani ve snu nenapadlo. Přečtěte si také předchozí díly série Clifton Forge: Král, Rytíř a Princezna.

Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA


Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Zajišťuje distribuci zboží i na Slovensko. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Počet knih, které nabízíme jak obchodním partnerům tak i v maloobchodní síti, se neustále zvyšuje. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci s námi. Strategií firmy je nadále rozšiřovat všechny svoje aktivity.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrinc

Perry, Devney

Pavel Dobrovský – BETA, 2023

Napsat komentář