Vyhrajte nový pohled na životní nezdary

kdyz-veci-nejdou-tak-jak-chcete-perex
Ne vždy nám všechno jde od ruky a vychází tak, jak jsme si naplánovali nebo vysnili. Takový je bohužel život, ale i z těchto okamžiků lze načerpat nadhled, poučit se z nich a znovu nabýt duševní pohodu.

Malá změna stačí

Znáte ten nepříjemný pocit, když se ocitnete v nějaké obtížné životní situaci? Když přijdou těžké chvíle, ze kterých chcete co nejrychleji pryč? Ztráta, smutek, samota a strach jsou součástí naší běžné zkušenosti. Všichni je známe a děláme všechno pro to, abychom se jim vyhnuli. Ale co kdyby nám tyto náročné okamžiky mohly přinést pochopení, nadhled a možná i moudrost? V této laskavé knížce nám Haemin Sunim, autor celosvětově oblíbených bestsellerů, ukáže, že je to možné, a pokud se tomu otevřeme, tak i pravděpodobné. Sunim čerpá nejen z filozofie zen-buddhismu, ale i ze svých vlastních zkušeností.

V knize Když věci nejsou tak, jak chcete se dozvíte, jak díky malým změnám v uvažování a díky soucitu zvládnete projít i těmi nejnáročnějšími životními okamžiky. Byli jste odmítnuti, cítíte se nejistě, osaměle nebo řešíte konflikty ve vztazích a potýkáte se s vyhořením, nebo jen hledáte způsob, jak dosáhnout větší duševní pohody – Haemin Sunim nabízí nový úhel pohledu na věci, o kterých jsme si mysleli, že jejich jediným účelem je nás pořádně potrápit.

 

Když věci nejdou tak, jak chcete

Zenová moudrost pro těžké časy
Autor: Haemin Sunim

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Alena Švomová
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2024
ISBN: 978-80-7689-335-1

Přečtěte si více o knize Když věci nejdou tak, jak chcete, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Když věci nejdou tak, jak chcete

Byli jste odmítnuti, dostali jste se do konfliktu doma nebo v zaměstnání, nebo zkrátka nevyšlo něco tak, jak jste doufali? Tyto okamžiky vás nemusí jen potrápit, ale pokud se na ně podíváte jiným úhled pohledu, mohou vás i posílit a posunout. Stačí jen trochu změnit uvažování. Nevěříte? Haemin Sunim vám ve své knize poradí, jak na to.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Když věci nejdou tak, jak chcete vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Když věci nejdou tak, jak chcete
probíhá od 21. do 27. dubna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Když věci nejdou tak, jak chcete

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž věci nejdou tak, jak chcete

Sunim, Haemin

Jota, 2024

Vyhrajte nový pohled na životní nezdary - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. flastr napsal:

    Dobrý den, kniha Závod s časem od Lisy Reganové, kterou jsem nedávno vyhrála, v pořádku dorazila. Moc děkuji.

  2. Sandokan napsal:

    Dobrý den, tuto knihu, kterou jsem zde vyhrál jsem obdržel v pořádku a moc za ni děkuji.

Napsat komentář