Zasoutěžte si o rok se šéfem stáje F1

prezit-a-zavodit-perex
Patříte mezi nadšené diváky F1 a sledujete vše, co se okolo tohoto motoristického sportu šustne? V tom případě vás jistě nadchne kniha, ve které vás Guenther Steiner vezme do zákulisí celé sezony 2022.

Pohled pod kapotu F1

„Hodně se toho namluví o tom, pod jakým tlakem jsou fotbaloví trenéři. Věřte mi, to nic není. Tlak je, když sledujete, jak auto s vaším závodníkem naráží do bariéry v rychlosti 300 km/h a exploduje vám před očima…“

Guenther Steiner je jedna z nejvýraznějších postav motoristického sportu. Miliony diváků jej znají jako šéfa stáje Haas z dokumentárního seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství. V napínavém záznamu celé sezony 2022 zavádí Steiner čtenáře do zákulisí formule 1 a umožňuje jim nahlédnout doslova „pod kapotu“. Je to vůbec poprvé, kdy některá stáj F1 dovolila svému aktivnímu šéfovi, aby nezakrytě informoval o zvratech, najímání i vyhazování závodníků, o financích, přípravách na sezonu, konstruování, prezentaci a testování vozu a samozřejmě o kalendáři závodů. O tom všem Steiner vypráví svým nenapodobitelným stylem – poutavě, přímočaře a upřímně.

 

Přežít a závodit

Autor: Guenther Steiner

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Pavel Dufek
Počet stran: 264
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-276-0894-2

Přečtěte si více o knize Přežít a závodit, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Přežít a závodit

Jaké to je být šéfem stáje F1? Radost z úspěchů, vyhraných závodů, ale také tlak, nervy a obavy, když sledujete, jak formule ve vysoké rychlosti bourají a čekáte, zda jezdec dokáže vylézt sám, nebo je zraněný. Nejen o tom si můžete přečíst v publikaci od Guenthera Steinera, který byl době vzniku knihy úřadujícím šéfem stáje Haas. Fanouškům F1 přináší jedinečný pohled do zákulisí nejen závodů, ale i příprav na sezonu, shánění financí i závodníků.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Přežít a závodit vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Přežít a závodit
probíhá od 5. do 11. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Přežít a závodit

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřežít a závodit. Jeden rok šéfa stáje F1

Steiner, Guenther

Slovart, 2023

Zasoutěžte si o rok se šéfem stáje F1 - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Sar napsal:

    Dobrý den, kniha Přežít a závodit dnes přišla. Moc děkuji.

Napsat komentář