Získejte další díl audioknihy s Willem Trentem

Nic nebude jako driv uvodni soutez (1)
Jste milovníkem kriminálních románů? Pokud ano, pak zbystřete! Máme pro vás druhý díl série od autorky Karin Slauhgter, kde o brutální zločiny nebude nouze. Chybět samozřejmě nebude ani oblíbená dvojice detektivů a vy si knihu tentokrát můžete užít v audioformátu.

Život jako noční můra

Zlo má ďábelskou podobu…

Abigail Campanová, zámožná matka sedmnáctileté dcery, přijíždí domů dřív, než měla v plánu. Dveře nachází odemčené a jedno z oken rozbité. Vyděšená spěchá k dceřinu pokoji a už na chodbě ji čeká hrůzný výjev: nad bezvládnou krvácející Emmou se tyčí muž s nožem v ruce. Abigail neváhá a vrací vetřelci úder, přitom myslí jen na dceru a na to, že jí z obličeje zbyla krvavá břečka. Záhy zjistí, že se katastrofálně mýlila. Od toho dne její život připomíná noční můru: nic už nebude jako dřív.

Na vyšetřování případu pracuje nesourodá dvojice – dyslektický zvláštní agent Will Trent, frustrovaný tajnůstkářstvím a manipulacemi nadřízené Amandy Wagnerové, a detektiv Faith Mitchellová, jež kolegu Trenta otevřeně nesnáší. Osobní antipatie však musí jít stranou, neboť nelítostní pachatelé se skrývají pod maskami nevinnosti a v sázce je život nezletilé dívky.

Druhý díl podmanivé kriminální série s Willem Trentem zavádí čtenáře do jedné z nejbohatších čtvrtí v Atlantě: na exkluzivní soukromou školu, kde nic není takové, jak se zdá být.

Nic nebude jako dřív (audiokniha)

Autorka: Karin Slaughter
Přeložila: Hana Čapková
Interpret: Jan Holík

Vydalo: OneHotBook
Délka: 13h 14m
Vydáno: 04/2023
ISBN: 8594169486819

Přečtěte si více informací o audioknize Nic nebude jako dřív, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství OneHotBook. Můžete si také poslechnout ukázku.
OneHotBook
Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti. Audiokniha v podání OneHotBook není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

O autorce

Karin Slaughter (*1971) je populární autorka detektivek a thrillerů proslula temnými příběhy plnými násilí, napětí, forenzních detailů, propracovaných postav i mrazivé atmosféry. Většina z nich se odehrává v její rodné Georgii, často přímo v hlavním městě Atlantě, kde žije. Úspěšně debutovala románem Zběsilost, jenž stál na začátku šestidílné série Grant County, jejíž kulisy tvoří smyšlené město Heartsdale. Nemalý ohlas vzbudila i knižní série se zvláštním vyšetřovatelem Willem Trentem, odstartovaná titulem Triptych a zasazená právě do Atlanty. Cyklus se stal předlohou seriálu Will Trent. Z řady jejích samostatných románů patří – i díky seriálové adaptaci s Toni Collette – k nejznámějším Mozaika lží. Spisovatelka, ceněná i pro svou povídkovou tvorbu, již ve světě prodala více než 40 milionů výtisků ve 120 zemích.

(Zdroj informací: OneHotBook)

Interpret

Jan Holík (*1979) je rodák z Plzně nejprve tamtéž odmaturoval na soukromé Sportovní a podnikatelské střední škole a potom vystudoval činoherní herectví na pražské DAMU. Po studiích zůstal ve svobodném povolání a spolupracuje formou hostování s různými pražskými divadly, především s Divadlem u Hasičů, Ungeltem a Studiem Dva. Před kamerami se poprvé představil v roce 2007 jako policista ve filmu Václav. Mezi jeho největší filmové role patří Kérák v experimentálním snímku Alois Nebel, rádce v pohádce Tři bratři a hlavně JUDr. Vladimír Martin v životopisném dramatu Milada. V televizi prošel dvěma desítkami seriálů, přičemž největší prostor dostal jako kriminalista Herman v nekonečném seriálu Ulice. Zahrál si i v televizním filmu Metanol.

(Zdroj informací: OneHotBook)

Vyhrajte stažení knihy Nic nebude jako dřív

Abigail je zdrcena ze smrti dcery a zdá se, že její život bude už jen děsivý přízrak. Pátráním po vrahovi je navíc pověřena bizarní dvojice detektivů, kteří vzájemně nesdílí velké sympatie. Ani to jim ale nebrání v tom, aby svoji práci udělali tak, jak mají. Tedy, našli vraha!

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Nic nebude jako dřív, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Nic nebude jako dřív
probíhá od 17. do 30. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Nic nebude jako dřív

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNic nebude jako dřív (audiokniha)

Slaughter, Karin

OneHotBook, 2024

Napsat komentář