Zasoutěžte si o pátrání po tajemné dívce ze studny

ali-a-divka-ze-studny-perex
Prázdniny sotva skončily a Ali už se lepí smůla na paty. A aby toho nebylo málo ve škole, slyší hlasy. Všechny události jsou však jen předzvěstí fantastického dobrodružství, které na Ali čeká a ke kterému se můžete přidat.

Vstupte za želédveře

Ali si připadá jako ta největší smolařka. Skončily prázdniny a hned první školní den si z ní její vysněný kluk ztropí žerty a na paty se jí přilepí otravný Mareček z prvního stupně. Aby toho nebylo málo, slyší cizí dívku volat o pomoc a černého kocoura mluvit. V té chvíli ještě netuší, jaké neuvěřitelné dobrodružství ji čeká.

Chcete se dozvědět, k čemu slouží želédveře, jak vyzrát na démony času, kdo může za zmizení oné záhadné dívky nebo jestli se Ali dočká své vysněné lásky?

Pusťte se do čtení této zábavné knihy, kterou zhltnete stejně rychle jako Mareček čokoládovou tyčinku.

 

Ali a dívka ze studny

Autor: Bohumil Krejza

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Lenka Šimůnková
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2024
ISBN: 978-80-247-5349-2

Přečtěte si více o knize Ali a dívka ze studny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

Ukázka z knihy

„Ahoj, Ali!“ volají na ni první spolužáci. Alice s úlevou odpovídá na jejich pozdravy a bláhově si myslí, že když se na Alíka zapomnělo, má od hloupých přezdívek konečně pokoj.
Jenže to by se nesměl objevit Patrik, třídní miláček! Všechny holky jsou do něj zabouchnuté – ty jeho svaly, husté blond vlasy a pohled jako vystřižený z nějaké reklamy na pleťový krém! Alici také nenechávají jeho dolíčky ve tváři chladnou. Když se dnes ráno česala před zrcadlem a zkoušela si svůj úsměv, který konečně přestala hyzdit rovnátka, myslela při tom právě na Patrika. Jenže ten si teď vkráčí do třídy, opálený od moře, svaly snad ještě větší, patku vyfoukanou tak, že vypadá jako koňská hříva, a přes celou třídu volá:
„Ahoj, Ali, rád tě vidím… Nejsi ty tak trochu příbuzná s Muhammadem Alim? Já jen jestli náhodou taky nejsi boxer?“ (str.7–8)

 

Vyhrajte knihu Ali a dívka ze studny

Kdo je tajemná dívka, jejíž hlas Ali slyší, a kdo může za její zmizení? A jak je možné, že černý kocour mluví? Ali nemá ani tušení, jaké neuvěřitelné dobrodružství ji čeká. Pokud se k ní chcete přidat a zjistit, k čemu jsou želédveře, nebo jak vyzrát na démony času, začtěte se do magické fantasy knihy od Bohumila Krejzy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ali a dívka ze studny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ali a dívka ze studny
probíhá od 23. dubna do 6. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské fantasy Ali a dívka ze studny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAli a dívka ze studny

Krejza, Bohumil

bambook, 2024

Napsat komentář