Konec zlobení díky kouzlení

Konec zlobeni_uvodni
Co dělat, když děti neustále zlobí? Vzít si na pomoc čáry a kouzla! Paní učitelce Ladě se to osvědčilo. Pořiďte svým dětem jubilejní 100. knížku Zuzany Pospíšilové, kterou ilustrovala Daniela Skalová.

Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Ale kdepak, jde to. Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel. Paní učitelka Lada to s 2. B nemá vůbec jednoduché. Je to totiž třída plná zlobivých dětí, kterou nechce nikdo učit. Naštěstí ale paní učitelka nečekaně získá kouzelného pomocníka, díky kterému se jí podaří se zlobením zatočit. Jak? To si přečtěte v jubilejní 100. knížce oblíbené dětské autorky Zuzany Pospíšilové.

 

Konec zlobení

Autorka: Zuzana Pospíšilová
Ilustrovala: Daniela Skalová

Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Formát: 170×220 mm
ISBN: 978-80-271-2107-6
Doporučená cena: 189 Kč

Knihu Konec zlobení vydalo nakladatelství Bambook v edici Čtení pro prvňáčky.

 

Ukázka z knihy

Konec zlobeni_ukazka1Konec zlobeni_ukazka2

Přečtěte si celou ukázku.

 

Mgr. Zuzana Pospíšilová

zuzana-pospisilovaZuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti. Přečtěte si ukázky z některých z nich, např. z knih Prázdninové pohádkyTýden mezi indiányJedeme do školyVyjmenovaná slova.

Informace o autorce byly čerpány ze stránek nakladatelství Grada.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKonec zlobení

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2019

Napsat komentář