Ukázka z knihy Vyjmenovaná slova

Zuzana Pospisilova_Vyjmenovana slova
Dělá vašim dětem potíže správné psaní y/i? Pomozte jim, aby se lépe naučily vyjmenovaná slova! S touto zábavnou knížkou Zuzany Pospíšilové, již ilustroval Drahomír Trsťan, to půjde samo!

Přinášíme vám ukázku z knihy Vyjmenovaná slova,
kterou vydalo nakladatelství Grada.

 

Zuzana Pospisilova_Vyjmenovana slova_ukazka1Zuzana Pospisilova_Vyjmenovana slova_ukazka2

Zuzana Pospisilova_Vyjmenovana slova_ukazka3Zuzana Pospisilova_Vyjmenovana slova_ukazka4

——————————–

Mgr. Zuzana Pospíšilová

zuzana-pospisilovaZuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti. Přečtěte si ukázky z některých z nich, např. z knih Prázdninové pohádkyPohádkové uspávankyPolicejní pohádkyZáchranářské pohádky.

Informace o autorce byly čerpány ze stránek nakladatelství Grada.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVyjmenovaná slova
Doplňovačky, křížovky, osmisměrky

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2018

Napsat komentář