Vyhrajte jarní prázdniny se sniperem v zádech

jen-pet-prezije-perex
Jarní prázdniny jsou v plném proudu a Red s pěti kamarády vyráží v obytném voze za dobrodružstvím. Road trip se však záhy mění na boj s nebezpečným odstřelovačem, který si je rozhodně nevybral náhodou.

Tajemství, které může stát život

Red Kennyová vyrazila o jarňácích s partou kamarádů na road trip. Jen ona, její nejlepší kámoška se svým starším bratrem, jeho dokonalá holka, kamarád ze školy a kluk, se kterým by Red nejradši víc, než jen kamarádila.
Jenže se jim v noci uprostřed ničeho porouchá obytňák a oni záhy zjistí, že v pustině nejsou sami. Někde tam ve tmě se totiž ukrývá odstřelovač. Nejde ale o žádného náhodného pomatence, tenhle chlap jde najisto – a jeho cílem je jeden z nich.

Do úsvitu zbývá 8 hodin. Do té doby musí šestice uprchnout, nebo odhalit, kdo z nich skrývá děsivé tajemství, pro které je muž venku ochoten je všechny do jednoho postřílet.

 

Jen pět přežije

Autorka: Holly Jacksonová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Karolína Medková
Počet stran: 392
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-271-3942-2

Přečtěte si více o knize Jen pět přežije, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

 

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Jen pět přežije

Mělo to být bezstarostné prázdninové dobrodružství s přáteli, jenže to by na své cestě nesměli narazit na muže, který zná tajemství jednoho z šestice a je ochoten kvůli němu i vraždit. Podaří se Red a ostatním během 8 hodin zjistit, proč si odstřelovač vybral právě jejich skupinku? To si pojďte přečíst v napínavém thrilleru od autorky Návodu na vraždu pro hodné holky Holly Jacksonové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jen pět přežije vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jen pět přežije
probíhá od 30. dubna do 13. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Jen pět přežije

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJen pět přežije

Jacksonová, Holly

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář