Zahrajte si o brutální vraždy Otce Johna

horka-krev-perex
Samanta Leedsová je psycholožka, která má svůj pravidelný noční pořad v rádiu, ve kterém radí zoufalým posluchačům. Jeden z nich ale nehledá útěchu, ale touží po pomstě. Za jaký těžký hřích má Samanta podle Otce Johna pykat?

Samozvaná ruka zákona

I domnělý hřích se může stát důvodem k vraždě.

V rozhlasovém studiu sedí psycholožka Samanta Leedsová a ve svém pravidelném nočním pořadu rozdává rady a útěchu zoufalým posluchačům. Jeden telefonát se ale velmi liší: podivný volající se představí jako Otec John a Samantě oznámí, že brzy bude muset pykat za těžký hřích, který spáchala.

Krátce poté je v omšelém hotelovém pokoji nalezena uškrcená prostitutka. A pak další… a další. Vyšetřující detektiv Rick Bentz je přesvědčen, že tento vrah je nějakým způsobem spojen s osobou Samanty. A co víc – že dosavadní vraždy jsou jen předehrou toho, co má v jeho smrtnosném plánu následovat.

I Samanta se už začíná bát. Cítí, že příští obětí samozvaného vykonavatele spravedlnosti má být právě ona…

 

Horká krev

Autorka: Lisa Jackson

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jakub Volný
Počet stran: 488
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7498-193-7

Přečtěte si více o knize Horká krev, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Navíc si můžete přečíst také krátkou ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Tak si to odbuď a neubližuj mi.
Otec jí zabořil hlavu do polštáře. Cherie vykřikla právě v okamžiku, kdy jí utáhl růženec kolem krku. Hranaté korálky se jí zařízly do masa.
Dobrý Bože… On mě chce zabít! Srdce jí sevřela hrůza. Zadívala se mu do očí zakrytých slunečními brýlemi a ihned to poznala.
Znovu pevně utáhl růženec a vstoupil do ní. Cherie vyvalila oči, nemohla dýchat. Zamávala rukama ve snaze ho udeřit, ale bezvýsledně. Temnota… Pomalu se kolem ní začala rozprostírat temnota. Plíce měla v jednom ohni… Připadalo jí, jako by jí srdce mělo každou chvíli explodovat. Dobrý Bože, pomoz mi!
Otec pevně svíral smyčku růžence a zjevně ji nehodlal povolit. Znovu zalapala po dechu. Zoufale rychle jí docházel dech. V hrdle jí cosi zabublalo. Krev. Proboha, na jazyku znovu ucítila svou vlastní krev. (str. 12)

 

O autorce

Lisa-JacksonLisa Jackson přišla ke spisovatelské profesi čirou náhodou. Nezačala psát proto, aby naplnila své literární ambice, ale aby zaplnila smysluplnou činností volné večery. Svého rozhodnutí nemusela vskutku nikdy litovat. Každá její novinka se bezprostředně po vydání ocitá na špičce žebříčku nejprodávanějších knih nejen v domovských Spojených státech, ale i ve třicítce dalších zemí. V posledních letech vyšly například knihy Prokletí (2015), Strach zemřít (2015), Připravena zemřít (2016), nebo Nikdy neumírej sama (2016).
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Horká krev

Opravdu psycholožka Samanta Leedsová spáchala nějaký těžký hřích, nebo jde pouze o domněnku chorého mozku vraha, který si říká Otec John a své oběti škrtí růžencem? Podle telefonátu a nalezených těl prostitutek to pachatel myslí opravdu vážně, a dokonce i vyšetřující detektiv Rick Bentz je přesvědčen, že jakési spojení mezi tajemným volajícím a Samantou existuje. Aby psycholožce zachránil život, musí co nejdříve odhalit jaké. Podaří se mu včas zastavit samozvaného vykonavatele spravedlnosti?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Horká krev vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Horká krev
probíhá od 10. do 23. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Horká krev

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHorká krev

Jackson, Lisa

Domino, 2017

Napsat komentář