Zasoutěžte si o thriller s mrtvolami přetvořenými do ledových soch

Strach-zemrit-perex
Tuhé montanské zimy vyvolávají v mnoha lidech hrůzu, ale jeden se v mrazu vyžívá. S jeho pomocí totiž může své oběti zabít a následně vystavit jako umělecké dílo. Obyvatelé městečka Medvědí brod se děsí, kdo další se octne v pachatelově hledáčku.

Ledové oběti

Vrah nepokládá své konání za zločin. Mrtvá těla se totiž v jeho očích stávají uměleckým dílem.

Celá řada lidí má z tuhých montanských zim hrůzu, ale on si je užívá. Jedině s pomocí krutých mrazů totiž může zabíjet tak, aby jeho oběti zůstaly i po smrti krásné. Tak rád sleduje ledový vodopád, který ženy zbavuje života, tak rád se dotýká jejich chladné kůže… Ano, celý svět může díky němu spatřit tu krásu – a jeho pomstu.

V horském městečku Medvědí brod byly nalezeny dvě mrtvé ženy. Před smrtí je vrah nechal zmrznout na kost a pak je veřejně vystavil, jako by se chtěl pochlubit vykonaným dílem. Obyvatelé trnou hrůzou, kdo se stane příští obětí.

Policejní vyšetřovatelka Selena Alvarezová obě zavražděné ženy znala. Proč ale na sobě měly její šperky? Chce jí tím vrah něco naznačit? Společně s kolegyní Pescoliovou a soukromým očkem O’Keefem se snaží dopadnout pachatele, který o ní zjevně ví až příliš mnoho. A který chce, aby Selena na vlastní kůži pocítila strach zemřít.

 

Strach zemřít

Autorka: Lisa Jackson

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jakub Volný
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-7498-086-2

Přečtěte si více o knize Strach zemřít, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A prolistujte si také ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Proboha! To ne!
Alvarezová ale pořád postupovala kupředu.
Stůj! Zakřičel v duchu. Pomalu ho začal svírat strach. Co si sakra myslí, že dělá? A proč tu vůbec je? Pes hlasitě zavyl. Zpátky! Tohle je pitomost…
Prásk! Dveře v boku stavení se rozlétly.
„Sklapni!“ zakřičel ode dveří jakýsi muž. O’Keefe viděl proti světlu štíhlou siluetu s pistolí v ruce. Alberto De Maestro. Cíl rozsáhlé pátračky. Hlava De Maestrova drogového kartelu. Sakra práce! Byl přímo tam!
Ne! Ne! Ne!
O’Keefovi se divoce rozbušilo srdce.
Ve dveřích se objevil další muž a patrně se pokoušel De Maestra přesvědčit, aby se vrátil dovnitř. Hlava kartelu si ale nedala říct. V dálce se rozezněly policejní sirény, pes přestal štěkat a De Maestro se otočil… A jeho pohled padl rovnou na Alvarezovou.
Proboha! (str. 7)

 

O autorce

Lisa-JacksonLisa Jackson přišla ke spisovatelské profesi čirou náhodou. Nezačala psát proto, aby naplnila své literární ambice, ale aby zaplnila smysluplnou činností volné večery. Svého rozhodnutí nemusela vskutku nikdy litovat. Každá její novinka se bezprostředně po vydání ocitá na špičce žebříčku nejprodávanějších knih nejen v domovských Spojených státech, ale i ve třicítce dalších zemí.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Strach zemřít

Horským městečkem Medvědí brod obchází strach. Kdosi zde zavraždil dvě ženy obzvláště krutým způsobem. Nechal je totiž zmrznout na kost a poté je vystavil, aby se svým dílem pochlubil. Tento zřejmě duševně chorý vrah totiž věří tomu, že není zločinec, ale umělec. Policejní vyšetřovatelka Selena Alvarezová se s obětmi znala a navíc zjistí, že na sobě mají její šperky. Jak se k nim vrah dostal a co se snaží policistce naznačit? Je další na řadě? Nebo se snad jedná o zvrhlou pomstu? Na to musí Alvarezová společně s kolegyní Pescoliovou a soukromým detektivem O’Keefem přijít dříve, než dojde k další vraždě. Obětí by tentokrát mohla být sama Selena.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Strach zemřít vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Strach zemřít
probíhá od 11. do 24. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé thrillery Strach zemřít

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStrach zemřít

Jackson, Lisa

Domino, 2015

Napsat komentář