Zahrajte si o případ obávaného vraha dvojčat

nikdy-neumirej-sama-perex
Pachatel přezdívaný Vrah 21 si za své oběti vybírá vždy dvojčata, která následně rituálně zavraždí. Jenže tento zvrácený zabiják by měl dávno sedět za mřížemi. Tak jak je možné, že v New Orleans zmizely sestry Zoe a Chloe Denningovy?

Spojeny poutem smrti

Měl to být nejlepší den jejich života. Bohužel byl nejhorší.

Zoe a Chloe Denningovy vyrazily na oslavu svých jednadvacátých narozenin, ale návrat domů se šeredně zvrhl. Za své další oběti si je totiž vybral muž, který vraždí zásadně dvojčata a své činy plánuje se zvrácenou pečlivostí. Namísto vstupu do dospělosti tak dívky čeká jen utrpení.

Pro Briannu Haywardovou je zmizení sester Denningových nepochybným znamením, že Vrah 21 se přesunul do New Orleans. Jak ale přesvědčit policii, že z rituálních vražd dvojčat obvinila nesprávného člověka? Proč nikdo nechce pochopit, že dokud skutečný pachatel běhá na svobodě, jsou v ohrožení další životy? Zoufalá Brianna osloví novináře Jasona Bridgese, a ten jí přislíbí pomoc, protože tento příběh by se mohl stát odrazovým můstkem jeho další kariéry.

Ani detektiv Rick Bentz nebyl nikdy úplně přesvědčen o tom, že za mřížemi sedí opravdu Vrah 21. Nyní jako by se jeho pochybnosti začaly naplňovat – a navíc je docela dobře možné, že se tento obávaný zabiják přesunul do jeho policejního rajónu. Dostane se mu na stopu dřív, než neznámý šílenec uskuteční svůj plán: spojit Zoe a Chloe navždy poutem smrti?

 

Nikdy neumírej sama

Autorka: Lisa Jackson

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Marie Čermáková-Frydrychová
Počet stran: 416
Vazba: pevná
Vydáno: 12/2016
ISBN: 978-80-7498-191-3

Přečtěte si více o knize Nikdy neumírej sama, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Navíc si můžete přečíst také krátkou ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Ani za nic si nedokázala aspoň trochu zřetelně vybavit posledních pár hodin.
Jenže je prostě tady.
Potmě.
Svlečená donaha.
Ruce svázané za zády.
Leží v jakési tmavé místnosti páchnoucí vlhkostí a hlínou, jako by byla pohřbená zaživa. Její postelí je studená tvrdá betonová deska. Trochu se zavrtěla a do krku se jí zarylo cosi drsného, odřelo jí to kůži.
Co to kruci je?
Usilovně se snažila zvednout ruku, aby tlak uvolnila, ale stačil sebenepatrnější pohyb, a cosi, co měla utažené kolem hrdla, se jí zařízlo do kůže. Má snad přes hlavu přehozenou smyčku? Prokristapána, co se stalo? (str. 6)

 

O autorce

Lisa-JacksonLisa Jackson přišla ke spisovatelské profesi čirou náhodou. Nezačala psát proto, aby naplnila své literární ambice, ale aby zaplnila smysluplnou činností volné večery. Svého rozhodnutí nemusela vskutku nikdy litovat. Každá její novinka se bezprostředně po vydání ocitá na špičce žebříčku nejprodávanějších knih nejen v domovských Spojených státech, ale i ve třicítce dalších zemí. V posledních letech u nás vyšly například knihy Prokletí (2015), Strach zemřít (2015), nebo Připravena zemřít (2016).
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Nikdy neumírej sama

Oslava jednadvacátých narozenin Zoe a Chloe Denningových se vydařila, ovšem návrat domů se strašlivě zvrtl. Místo aby vpluly do dospělého života, ocitnou se sestry v děsivé noční můře. Je možné, že pachatel, který si odpykává trest ve věznici, není skutečný Vrah 21? Nebo snad v New Orleans řádí jeho napodobitel? Jedno je však jisté, detektiv Rick Bentz ho musí dopadnout dříve, než dvojčata Denningovy spojí navždy pouto smrti. Jak případ dopadne, to už si přečtěte v nejnovější napínavé knize úspěšné a oblíbené spisovatelky Lisy Jackson.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nikdy neumírej sama vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nikdy neumírej sama
probíhá od 23. prosince 2016 do 5. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Nikdy neumírej sama

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNikdy neumírej sama

Jackson, Lisa

Domino, 2016

Napsat komentář