Star Wars Rogue One

strawars_nahled
Luku, jsem tvůj otec! Jedna z nejznámějších replik z filmového světa Hvězdných válek, od které už uplynulo moře času a série Star Wars se rozrostla nejenom o další filmová pokračování, ale i knižní tituly.

Oba níže uvedené vydala nakladatelství sdružená v Albatros Media. Fanoušci, ať už menší či dospělí, máte se na co těšit!

Logo-AM

První knižní tip ze světa Hvězdných válek se zaměřuje na nejnovější filmové pokračování série, a to Star Wars Rogue One. Řadu zajímavostí o filmovém zpracování, postavách atd. doprovází záběry z filmu a pozoruhodné kresby.

Detailní průvodce k nejnovějšímu filmu Star Wars.
Star Wars Rogue One: Velký obrazový průvodce, vyrobený ve spolupráci s Lucasfilmem a napsaný uznávaným odborníkem na Star Wars Pablem Hidalgem, kombinuje záběry z filmu, detailní profily postav, fascinující a interní informace a neuvěřitelné kresby a průřezy vozidel.

  • Prohlédněte si povstalecký dělový člun U-wing
  • Prozkoumejte nové planety a starobylé světy
  • Objevte původ deathtrooperů
  • Získejte informace o krystalech Kyber a technologii Hvězdy smrti
  • A mnohem víc!

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ POVSTÁNÍ ZALOŽENÉHO NA NADĚJI. S KRESBAMI PRŮŘEZŮ KEMPA REMILLARDA A PŘEDMLUVOU JOHNA KNOLLA.

Ukázka z knihy

JYNINY HRAČKY

Star Wars Rogue One Velký obrazový průvodce 1GALAXIE může být zmítána válkou a politickými nepokoji, ale děti budou pořád dětmi. Jyn Erso se narodila v prvním roce klonových válek, v době, kdy byla Republika po tisíci letech uvržena do celogalaktické války. Rodiče ji ušetřili toho nejhoršího a také se ujistili, že jejich malé holčičce nebude nic chybět ani v krušném, nedostatkovém období války. Jak Jyn rostla, stejní s ní rostla i její představivost. Zatímco se její rodiče potýkali s chmurnými záležitostmi dospělých ohledně sílícího Impéria, malá Jyn se pustila do svých vlastních bojů poháněných fantazií a krabicí hraček. (str. 22)

Navnaďte se zalistováním v knize.

Star Wars: Rogue One

Velký obrazový průvodce
Autoři: Pablo Hidalgo, Kemp Remillard

Počet stran: 200
Vazba: vázaná
Formát: 252×301 mm
ISBN: 978-80-264-1370-7
Doporučená cena: 599 Kč

 

Knihu Star Wars: Rogue One vydalo nakladatelství CPress.

O nakladateli

Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda.

——————–

Zatímco s předchozím titulem jste mohli proniknout do pozadí filmu Star Wars Rogue One, s tímto titulem si dokonce budete moci postavit vlastní model U-Wing a přidat se k povstalcům.

Přidejte se k povstalcům bojujícím proti Impériu! V této knize plné zajímavostí z nových příběhů prožijete napínavé bitvy z vesmíru Hvězdných válek a pak si postavíte svůj U-wing!

Ukázka z knihy

AT-ST

Star Wars – Rogue One Kniha s modelem a zajímavostmi 1Terénní průzkumný transportér neboli průzkumný kráčející kolos je lehký dvounohý stroj pozemních jednotek Galaktického impéria. Slouží jako výzvědné a hlídkové vozidlo, kvůli lehkému pancíři však nenachází velké uplatněn v zuřivých bitvách. Dvoumístné AT-ST má na „bradě“přední laserové kanony a na boku zbraňové moduly, které dokážou nepřátelským vozidlům a vojákům při boji zblízka pořádně zatopit. (str. 22)

O U-Wingu poskytuje více informací ukázka.

Star Wars – Rogue One: Kniha s modelem a zajímavostmi

Postavte si svůj vlastní U-Wing
Autor: Katrina Pallant
Přeložil: Martin Pohl

Počet stran: 36
Vazba: vázaná
Formát: 140×183 mm
ISBN: 978-80-252-3706-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Star Wars – Rogue One: Kniha s modelem a zajímavostmi
vydalo nakladatelství Egmont ČR.

O nakladateli

Knihy pro děti a mládež z produkce
nakladatelství Egmont představují svým čtenářům pozitivní vzory a hodnoty naší společnosti a vedou je k tomu, aby dokázali rozlišovat mezi dobrem a zlem a předvídat důsledky svého jednání. V současnosti se velice rychle rozšiřuje nabídka knih z nového odvětví YOUNG ADULT literatury. Žánr Young Adult je určený tzv. „mladým dospělým“, tedy čtenářům zhruba od 13 do 21 let. New Adult pak na Young Adult  přirozeně navazuje.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStar Wars: Rogue One Velký obrazový průvodce

Hidalgo, Pablo - Remillard, Kemp

CPress, 2017

zobrazit info o knizeStar Wars – Rogue One: Kniha s modelem a zajímavostmi
Postavte si svůj vlastní U-Wing

Pallant, Katrina

Egmont ČR, 2016

Napsat komentář