Na ezoterickou notu

sky
Každý z nás se už někdy v životě setkal s událostí, pro kterou i při pohledu z vícero stran nenašel logické vysvětlení. I ten největší realista si alespoň někdy připustil, že mohou existovat věci mezi nebem a zemí. Možná vás tyto knihy přivedou na cestu k odpovědi.

Jak udělat z nedostatku přednost? Theresa Caputová až v dospělosti pochopila, že zdánlivý nedostatek se může transformovat v obdivuhodnou schopnost. Více v knize V životě jde o víc.

Theresa Caputová je podle svých slov „normální máma“ z Long Islandu, až na to, že má neobvyklý dar – komunikuje s mrtvými. Temperamentní Američanka italského původu ve své biografii s humorem a lehkostí vypráví, jak kvůli problematickým vlohám, které okolí nechápalo a ona sama si je odmítala přiznat, trpěla od dětství úzkostmi. Později svůj dar přijala, fobií se zbavila a odstartovala úspěšnou dráhu média. Poskytuje útěchu pozůstalým a předává jim vzkazy od jejich blízkých z druhého břehu…

V životě jde o víc

Autorka: Theresa Caputová
Přeložila: Tereza Benhartová

Počet stran: 240
Vazba: vázaná
Formát: 150×215 mm
ISBN: 978-80-7306-768-7
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu V životě jde o víc vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

S někým jsem si třeba normálně povídala v obchodě a z ničehož nic mi přišlo, že nemůžu dýchat nebo že mě někdo škrtí. Dnes už vím, že je to Duch, který se pokouší komunikovat, ale před patnácti lety mě napadlo jen: „Musím odsud okamžitě pryč!” Jak už jsem zmínila, stávalo se to i ve spánku. Jakmile jsem z dané situace utekla nebo jsem se vzbudila, udělalo se mi dobře, ale bylo to jen dočasné řešení. (str. 28)

Zaujala vás tato kniha? Prolistujte si delší ukázku.

————————————————

Existuje něco dalšího po smrti? Nebo se zatáhne opona a za ní není vůbec nic? Na tyto otázky dává jednoznačnou odpověď Concetta Bertoldi ve své knize Jaké je to v nebi?

Concetta Bertoldiová je ve styku se záhrobím už od dětství. Působí jako médium na plný úvazek a pořádá pravidelné seance se členy britské královské rodiny, americkými celebritami, politiky a dalšími osobnostmi. Na setkání s ní je toho času dvouletá čekací listina. Žije s manželem v New Jersey.
Ve své knize s neobyčejnou otevřeností a suchým humorem odhaluje skutečnosti o osudu a štěstí našich drahých zemřelých.
Odpovídá na jakékoli otázky: od praktických až po skandální. Kromě toho se s námi dělí o osobní tajemství a s osvěžující upřímností přiznává, jak jí tento zázračný dar ovlivnil život, manželství, přátelství a profesní dráhu a jak jej rozličnými způsoby využívá k tomu, aby pomohla ostatním.

Jaké je to v nebi?

Autorka: Concetta Bertoldi
Přeložila: Ivana Dirk Lukačovičová

Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-8111-262-1
Doporučená cena: 279 Kč

 

 

Knihu Jaké je to v nebi? vydalo nakladatelství Noxi.

No vlastně jsem nikdy neřekla, že zemřelí nemají smysl pro humor, pokud jde o tělo a tělesné potřeby. Mohou se někoho dotýkat nebo do něho strčit, jen aby ukázali, že to můžou udělat. Dvakrát se mi stalo, že se duše pokusila se mnou milovat. Bylo to velmi divné, ale ne strašidelné – samozřejmě nemohu v tomto směru mluvit za ostatní. Ale slyšela jsem hodně příběhů o duších, které se někoho dotkly. (str. 69)

Nahlédněte do námi vydané ukázky.

————————————————

Roky se diskutuje o léčivé moci kamenů. Tato teorie má své zastánce, stejně jako své odpůrce. Judy Hallová vydala už třetí díl encyklopedie Kameny od A do Z 3 a předchozí díly si už našly řadu příznivců.

Nová generace kamenů k léčení a duchovní alchymii, další díl oblíbené encyklopedie léčivých krystalů.
Po dvou nesmírně úspěšných knihách o léčivé, ochranné a obecně prospěšné moci kamenů přichází autorka s třetím pokračováním svého „krystalového bestselleru“. Nová doba si žádá nové kameny, nové přístupy, nové cesty. Tato knižní klenotnice proto nabízí množství dosud neznámých kamenů, neobvyklých kombinací a vzácných minerálů, jejichž esoterické účinky zatím nikde jinde nebyly popsány. Jsou to kameny nové generace obdařené vysokými vibracemi, které mohou přispět k uzdravení těla, povznesení ducha i léčení Země.
Podrobný průvodce světem vzácných kamenů vám prozradí také tajemství krystalových lebek a krystalových bytostí, poradí, jak nejlépe kameny vybírat, jak se o ně starat a jak připravovat drahokamové esence. Naučíte se rovněž pracovat s „novými“ čakrami, o nichž jste možná dosud neměli tušení.

Kameny od A do Z 3

Autorka: Judy Hallová
Přeložil: Lumír Mikulka

Počet stran: 400
Vazba: brožovaná
Formát: 140×165 mm
ISBN: 978-80-7359-438-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Kameny od A do Z 3 vydalo nakladatelství Metafora.

Zajímá vás problematika léčení kameny? Podívejte se na vybranou ukázku z další knihy na toto téma.

 


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete nejen tyto knihy.

Zajímáte se o ezoteriku a alternativní metody léčení? Podělte se s ostatními o svoje poznatky.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV životě jde o víc
než o to, co vidíme ve fyzickém světě

Caputová, Theresa

Pavel Dobrovský – BETA, 2015

zobrazit info o knizeJaké je to v nebi?
Vše, co byste chtěli vědět o posmrtném životě

Bertoldi, Concetta

Noxi, 2015

zobrazit info o knizeKameny od A do Z 3
Nová generace kamenů k léčení a duchovní alchymii

Hallová, Judy

Metafora, 2015

Napsat komentář