Vzhůru ke hvězdám!

Planetarium_uvodni
Vydejte se se svými dětmi na vzrušující cestu vesmírem! Zjistěte, jak vlastně vznikl a jaká úžasná tajemství skrývá. Projeďte se po mléčné dráze, poznávejte planety a obohaťte se o mnoho zajímavých informací.

Působivé obrazy a poutavé informace z celého nekonečného vesmíru! Vítejte v Planetariu. Tohle muzeum má otevřeno, kdykoli se vám zachce. Za jeho branami na vás čeká pozoruhodná sbírka vesmírných těles od drobných ledových měsíců po obrovité galaxie. Jak velký je vesmír? Jak vznikl a jaká tajemství ukrývá? Račte vstoupit a prozkoumejte vesmír ve vší jeho velkoleposti.

 

Planetarium

Autorka: Jenny Broomová
Přeložily: Petra Miketová, Kateřina Stupková

Počet stran: 112
Vazba: vázaná
Formát: 272×370 mm
ISBN: 978-80-00-05294-6
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Planetarium vydalo nakladatelství Albatros.

 

Ukázka z knihy

Planetarium_ukazka1Planetarium_ukazka2

Stáhněte si další ukázku.

 

Jenny Broomová

Jenny Broomová je autorkou, ilustrátorkou i editorkou beletrie a literatury faktu pro děti každého věku. Vystudovala malířství na umělecké vysoké škole Slade School of Fine Art v Londýně. Roku 2015 byla jmenována jednou z vycházejících hvězd knihkupců (Bookseller’s Rising Stars) a o rok později získala ocenění pro editora roku (British Book Industry Awards). Je spoluautorkou knihy Animalium.

 

Doporučujeme

Chcete, aby se vaše děti zajímaly o přírodu a svět kolem sebe? Pořiďte jim další skvělé knížky z řady Račte vstoupit do muzea nakladatelství Albatros, např. Botanicum, Příběh života: Evoluce nebo Dinosaurium. Jestliže vás zaujal koncept velkoformátových encyklopedií, vyzkoušejte také knihy Pod zemí, pod vodouVčely, Stromy, Řeky, Cesta časem nebo Planeta Země.


Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy). Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. Je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlanetarium

Broomová, Jenny

Albatros, 2019

Napsat komentář