Krásně ilustrovaný atlas pro děti

Enrico Lavagno_Planeta Zeme
Enrico Lavagno připravil pro děti zábavný a poučný atlas, který je seznámí nejen s celou naší planetou, ale i s vesmírem. O malebné ilustrace se postarali Mauro Sacco a Elisa Vallarino.

Bohatě ilustrovaný dětský atlas naší planety provede čtenáře po všech kontinentech, upozorní je na historické i kulturní zajímavosti jednotlivých zemí, tradice jejich obyvatel, přírodní krásy i nerostné bohatství, nejkrásnější stavby i nejvyšší hory na světě. Kniha je seznámí s místní faunou i flórou, ale i se způsobem života lidí na daném území. Jako bonus zde mladí čtenáři najdou odkazy na webové stránky, kde si mohou dál rozšířit svoje vědomosti.

 

Planeta Země

Ilustrovaný dětský atlas s mapami a videi pro objevování světa a vesmíru
Autor: Enrico Lavagno
Přeložil: Petr Hejný
Ilustrace: Sacco a Vallarino

Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Formát: 280×360 mm
ISBN: 978-80-7529-638-2
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Planeta Země vydalo nakladatelství Slovart v edici Mimo edice.

 

Ukázka z knihy

Enrico Lavagno_Planeta Zeme_ukazka

Prohlédněte si další ukázky na stránkách nakladatelství.

 

Enrico Lavagno

Enrico Lavagno je autorem či spoluautorem několika knih o archeologii, historii a umění, včetně Průvodce Svatou zemí (Slovart, 2015), Průvodce Svatou zemí / Izrael – Sinaj – Jordánsko (Slovart, 2001) a Svět – Pohledy z oblak (Slovart, 2005). Žije v severoitalském městě Turín.

 

Sacco Vallarino

Sacco Vallarino je italská designová společnost, kterou založili Mauro Sacco a Elisa Vallarino. Kromě toho, že ilustrují dětské a vzdělávací knihy, také navrhují pro reklamní firmy a vyučují na prestižních designových institucích.

 

Doporučujeme

V nakladatelství Slovart dále vyšly poučné a pěkně graficky zpracované publikace pro děti Včely a Stromy. Velkoformátové a bohatě ilustrované knihy, které dětem přináší zábavu i zajímavé informace, jsou v současnosti velkým hitem například také v nakladatelství Host. To vydalo úspěšné tituly Mapy a Pod zemí, pod vodou. Pozadu nezůstává ani nakladatelství Kniha Zlín s atlasem světových dějin Cesta časem a s poutavou knížkou o vodstvu Řeky. Mytologickými světy vás pak provede kouzelný Atlas mýtů od nakladatelství Presco Group.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlaneta Země
Ilustrovaný dětský atlas s mapami a videi pro objevování světa a vesmíru

Lavagno, Enrico

Slovart, 2018

Napsat komentář