Krásně ilustrovaný průvodce vodstvem

Peter Goes_Reky
Poznávání světových řek, moří a oceánů nebylo nikdy tak snadné a zábavné jako nyní, když máme před sebou nádherně ilustrovanou knížku Petera Goese. Skvělá pomůcka při učení je zároveň velkým dobrodružstvím.

Voda je od nepaměti tajemným živlem. V podobě životodárných řek utváří krajinu a dává vzniknout civilizacím. Lidé ji nezbytně potřebují. Díky tokům řek si mnohdy zkrátili své cesty, objevili jejich sílu k pohonu strojů a výrobě energie. Graficky poutavá kniha ilustrátora Petera Goese provede čtenáře vodstvem všech světadílů, poskytne mu stěžejní faktografické údaje a poodhalí historii i dobrodružné příběhy světových řek, moří a oceánů.

 

Řeky

Putování po řekách, jezerech a oceánech
Autor: Peter Goes
Přeložila: Veronika Havlíková ter Harmsel

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 275×375 mm
ISBN: 978-80-7473-677-3
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Řeky vydalo nakladatelství Kniha Zlín.

 

Ukázka z knihy

Peter Goes_Reky_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Peter Goes

Peter Goes vystudoval filmovou animaci v Gentu. Nejprve působil jako scénograf v divadle, ale pak zvítězila jeho láska ke kreslení a vytáhl znovu tužky a papír. Od té doby neuplynul den, kdy by něco nenakreslil. V současné době působí jako ilustrátor na volné noze, vydává autorské knihy a pracuje pro různé agentury. Je autorem knihy Cesta časem: Světové dějiny v obrazech.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Kniha Zlín.


Nakladatelství Kniha Zlín vzniklo roku 2004. Od té doby se v rámci svých edic FLEET, TRACK, NEEWIT, WALT a TEMA snaží nabízet čtenářům to nejkvalitnější, co se v současné době objevuje na (nejen) evropském knižním trhu. Vedle oceňovaných děl z takzvaných velkých literatur dostává podstatný prostor mnohdy (nezaslouženě) opomíjená soudobá literatura bývalého východního bloku, včetně té slovenské, kterou Kniha Zlín představuje v českých překladech. Kniha Zlín vydává také původní díla českých autorů, poezii a literaturu faktu. Pozornost věnuje též literátům spojeným se zlínským regionem. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŘeky

Goes, Peter

Kniha Zlín, 2018

Napsat komentář