Krásně ilustrovaná kniha o stromech

Stromy_uvodni
Po úspěšném titulu Včely přicházejí Piotr Socha a Wojciech Grajkowski s další velkoformátovou, bohatě ilustrovanou knihou, u které se vaše děti pobaví i poučí. Stromy je seznámí s fascinujícím životem v lese.

Překrásná velkoformátová kniha Stromy od tvůrců bestselleru Včely zve malé i velké čtenáře do fascinujícího lesního světa. Dozvíte se, kdo ve stromech žije, a kdo je zasazuje a kdo se stromy živí. Dočtete se, co je to strom života, strom lidožroutů a uvidíte, jak vypadal posvátný fíkovník. Spatříte nejstarší, nejvyšší a nejtlustší strom a ještě mnoho dalšího. Více než 34 obrázkových tabulí, které v knize najdete totiž nejen doplňuje a ilustruje texty, ale přináší spoustu dalších zajímavostí. Každá je navíc samostatným uměleckým dílem.

 

Stromy

Autoři: Piotr Socha, Wojciech Grajkowski
Přeložila: Marie Iljašenko

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 280×378 mm
ISBN: 978-80-752-9551-4
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Stromy vydalo nakladatelství Slovart v edici Pro děti a mládež.

 

Ukázka z knihy

Stromy_ukazka z knihy

Prohlédněte si další ukázky na stránkách nakladatelství.

 

Piotr Socha a Wojciech Grajkowski

Piotr Socha (* 1966) je polský grafik, návrhář a ilustrátor. V roce 1992 absolvoval Akademii výtvarných umění ve Varšavě. Podílí se též na tvorbě knih a audioknih. On a Wojciech Grajkowski, který je autorem doplňujících textů, vytvořili velkoformátovou ilustrovanou knihu Včely. Grajkowski v ní dokázal předat dětem důležité informace srozumitelnou a poutavou formou. Také proto se Včely staly bestsellerem. Nyní přichází nakladatelství Slovart s dalším společným dílem těchto autorů. Jsou jím právě Stromy.

Doporučujeme

Velkoformátové a bohatě ilustrované knihy, které dětem přináší zábavu i poučení, jsou poslední dobou velkým hitem například také v nakladatelství Host. To vydalo úspěšné tituly Mapy a Pod zemí, pod vodou. Pozadu nezůstává ani nakladatelství Kniha Zlín s atlasem světových dějin Cesta časem a s poutavou knížkou o vodstvu Řeky. Mytologickými světy vás pak provede kouzelný Atlas mýtů od nakladatelství Presco Group.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStromy

Socha, Piotr – Grajkowski, Wojciech

Slovart, 2018

Napsat komentář