Obsluha v ceně

Čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   4/2010
ISBN 978-80-7391-325-0
Překlad Stárková, Jiřina
Editor Steinerová, Jana
Vydání 1.
Počet stran 232
Vazba pevná bez přebalu
Formát 130x210
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Vtipné, ironické a zasvěceně napsané zákulisní vzpomínky první ženy s hodností chef de rang v jedné z nejvěhlasnějších restaurací v New Yorku. Něco mezi pikantními Důvěrnostmi z kuchyně Anthonyho Bourdaina a neméně dráždivým Sexem ve městě. Zatímco Phoebe Damroschová promýšlela svoji profesní budoucnost, pracovala jako servírka v několika newyorských restauracích. Posléze se stala úsekovou vrchní v jednom z kulinářských rájů mistra šéfkuchaře Thomase Kellera, v restauraci Per Se ověnčené čtyřmi Michelinskými hvězdami. Popisuje nejen strasti a slasti, které přináší práce v této špičkové restauraci, ale také svou posedlost jídlem i jistým sommelierem a postřehy z nanejvýš soutěživé a zběsilé říše vybraného stravování.

Doporučení:
Share