Zahrajte si o psí příručku

vychova stenete uvodni (1)
Výchova je vždycky náročná. Netýká se to však pouze dětí, ale i našich čtyřnohých mazlíčků. Pokud chcete mít ze štěněte skvělého psa, který bude opravdovým a poslušným parťákem, je ideální začít s výchovou včas. Začátek výcviku je totiž klíčovým momentem.

Z dobrého štěněte ještě lepším psem

Kdo by nechtěl mít čtyřnohého přítele, který bez problémů projde těžkým obdobím štěněcího věku? Dosáhnout tohoto cíle však nevyžaduje žádná kouzla. Vhodné podmínky si vytvoříte sami tím, že budete štěně od samého začátku správně cvičit.

Prvních 8 týdnů s námi – výcvikový plán pro štěňata
PLUS: Výcvik mladých psů od 5. do 12. měsíce

V knize naleznete:
Optimální výcvikový program s cvičebními plány na prvních osm týdnů života vašeho štěněte v novém domově.
Pokyny psané stylem krok za krokem s ilustračními fotografiemi usnadňují postup. Tipy pomáhají při potížích s výchovou štěňat. Následný výcvik mladých psů až do konce prvního roku navazuje na cviky poslušnosti a upevňuje to, co se už naučili.

Výchova štěněte

Naučme se porozumět řeči štěňat
Autor: Katharina Schlegl-Kofler
Přeložil: Martin Richter

Vydalo: nakladatelství Kazda
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 02/2024
ISBN: 978-80-7670-131-1

Přečtěte si více informací o knize Výchova štěněte, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prolistovat kompletní ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

Vyhrajte knihu Výchova štěněte

Kdo by nechtěl vychovaného psa… Jak ale docílit toho, aby se z neposedného štěněte stal poslušný pes? Hlavní je nepodcenit to, kdy s výcvikem začneme, protože i tady platí čím dříve, tím lépe!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Výchova štěněte vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Výchova štěněte
probíhá od 19. do 25. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 příručky Výchova štěněte

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýchova štěněte
Naučme se porozumět řeči štěňat

Schlegl-Kofler, Katharina

Kazda, 2024

Napsat komentář