Jak se stát nezapomenutelným v životech druhých

aby nezapomneli uvodni (1)
Tommy vede hezký život se svojí rodinou, ale… Vše funguje jen do doby, než nastane zvláštní den, který přichází jednou do roka. Tehdy na Tommyho všichni záhadně zapomenou. Možná je čas to změnit a postarat se o to, aby měl své místo v životech druhých už napořád.

Jedné obyčejné noci jednoho obyčejného roku se rodiče Tommyho Llewellyna probudí v bytě bez hraček a plínek, bez fotek svého miminka rozvěšených po stěnách a bez jediné vzpomínky na skutečnost, že to malé dítě spící v postýlce je jejich. Tommymu je totiž souzeno, aby si ho nikdo nepamatoval. Každý rok ve stejný den všichni kolem něj zapomenou, že existuje, a Tommy se místo narozeninové oslavy musí znovu představovat lidem, které už dávno zná. Pak se však Tommy Llewellyn zamiluje a rázem se pro něj vše změní. Chce si konečně vybojovat svůj vlastní život, získat dívku svých snů a zařídit, aby si ho ostatní pamatovali. Není ale tak snadné něco po sobě zanechat, a Tommy musí přijít na to, co je důležitější: věci, které necháváme za sebou, nebo lidé, kteří nás životem doprovází.

Aby na mě nezapomněli

Autor: Michael Thompson
Přeložila: Petra Urbanová

Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7593-597-7
Doporučená cena: 400 Kč

Knihu Aby na mě nezapomněli vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

Tiše jako myška přešel k lednici. Jak ji otevíral, ve dvířkách zarachotila lahev piva. Zadržel dech. Z postýlky nezaslechl žádný zvuk. Malý zázrak. Leo stál a obdivoval Elisin výtvor. Dva obyčejné máslové korpusy proměnila v působivou kopii Mašinky Tomáše, což byl oslavencův nejoblíbenější seriál. Vypadalo to, že slaďoučký modrý krém je nanesený v silné vrstvě, Leo však měl podezření, že skrývá spálené rohy. Zakřenil se. Za to mohl ten termostat. Jako vždycky. Vedle malé vázy na stolku v obýváku si všiml dárku, který vybral. Elise ho pečlivě zabalila a nyní tam stál připravený, aby z něj nadšené dítě strhlo balicí papír.

 

O autorovi

Michael Thompson byl v posledních patnácti letech úspěšným novinářem, producentem a mediálním ředitelem. Nyní vlastní společnost zabývající se produkcí podcastů a je spolumoderátorem jednoho z nejlépe hodnocených podcastů v Austrálii. Žije v Sydney se svou manželkou a dvěma malými dětmi. Aby na mě nezapomněli je jeho první román.

Zdroj informací: Pavel Dobrovský – BETA


logo.beta.2Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAby na mě nezapomněli

Thompson, Michael

Pavel Dobrovský – BETA, 2024

Napsat komentář