Jak účinně na bolest zad

bolest-zad-nahled
Potýkáte se s problémy se zády? S jejich řešením by vám mohla pomoci publikace Páteř a ploténky. Nabízí komplexní přehled, jak bolesti zad vznikají, jak jim předejít, jak se správně protahovat a jak si zachovat celkovou pohyblivost.

Ronald Liebscher-Bracht a doktorka Petra Brachtová se již více než 30 let věnují vědeckému výzkumu a terapii. Během této doby se jim podařilo vyvinou jedinečnou a vysoce účinnou metodu léčby bolesti zad.

V knize se dozvíte:

  • Jak vzniká bolest zad a proč klasická terapie z dlouhodobého hlediska nepomáhá,
  • jak vám metoda Liebscher & Bracht dává reálnou šanci na zbavení se bolesti,
  • jak si můžete od bolesti zad pomoci sami díky speciálně vyvinutému programu, který se skládá z lehké osteopresury, protahovacích a posilovacích cviků a fasciální masáže,
  • jak můžete okamžitě zmírnit akutní bolesti zad a
  • jak si zachovat pohyblivost a žít bez bolesti až do vysokého věku.

Páteř a ploténky

Jak se zbavit bolesti zad
Autoři: Roland Liebscher-BrachtPetra Brachtová
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 165×200 mm
ISBN: 978-80-7670-143-4
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Páteř a ploténky vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

Pokud se stále více hrbíte (obvykle celé roky), může to zajít tak daleko, že najednou nebudete schopni hledět přímo před sebe. Aby se to kompenzovalo, hlava se automaticky vytahuje dopředu, aniž bychom si toho vědomě všimli. Je to o to znepokojivější, že s tímto nesprávným držením těla jdou ruku v ruce kromě bolesti zad a šíje také závratě a další smyslové poruchy v oblasti hlavy.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorech

Roland Liebscher-Bracht vystudoval strojní inženýrství, ale celý život trénoval a vyučoval asijská bojová umění a tělesnou výchovu. Díky tomu mohl společně se svou ženou vyvinout zcela novou, vysoce účinnou metodu léčby bolesti. Od roku 2007 školí lékaře, alternativní lékaře a fyzioterapeuty. V současné době využívá metodu Liebscher & Bracht k léčbě bolesti více než 3500 terapeutů v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Dr. Petra Brachtová je doktorkou všeobecného lékařství a naturopatie. Již více než 30 let pracuje jako nutriční terapeutka a specialistka na ortomolekulární medicínu a vede vlastní soukromé Centrum zdraví Liebscher & Bracht v Bad Homburgu. Hlavním cílem její péče je aktivace samoléčebných mechanismů, které jsou vlastní každému člověku. Díky optimalizaci stravovacích a pohybových návyků svých pacientů dosahuje vynikajících výsledků.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePáteř a ploténky
Jak se zbavit bolesti zad

Liebscher-Bracht, Roland – Brachtová, Petra

Kazda, 2024

Napsat komentář