Vydejte se s Dodíkem do lesního království!

dodikovy_pohadky_nahled
Když se rozhodne chlapec Dodík  vypravit do Lesního království, vůbec netuší, co vše si pro něj osud vymyslel. Krásně ilustrovaná pohádková knížka s ještě krásnějším vyprávěním zaujme nejen děti, ale i dospělé!

Neobyčejná knížka pohádek

Dodíkovy pohádky z Lesního království autorky Michaely Dodo Dostálové nejsou tradiční pohádkovou knížkou, jakou bychom asi čekali. Hned na první pohled vás zaujmou nejen pěkné ilustrace, jejichž autorkou je mladá talentovaná slečna Ája Pechová, ale taky fakt, že kniha je psána ve verších, což se jen tak nevidí. Nicméně je to příjemná změna!

Kniha je rozdělena do šesti epizod, které lemují předmluva a dovětek. Dodík se v nich setkává s různými bytostmi z Lesního království. Některé jsou hodné a některé naopak zlé. Ze situací, které Dodíka potkávají, je pak naučně ukázáno, jaké věci jsou dobré a jaké špatné.

Dodíkovy pohádky z Lesního království 

Vydalo: Nakladatelství KRIGL

Autor: Michaela Dodo Dostálová

Ilustrace: Ája Pechová
Počet stran: 52
Formát: 160×200
Vazba: vázaná

 

Přečtěte si více o knize Dodíkovy pohádky z Lesního království 

Nepřehlédněte také článek O pravé podstatě Vánoc, který pro Klub knihomolů autorka napsala!

Brána Lesního království se vám právě otvírá … vítají vás skřítkové, víly a dosud nepoznané bytosti. Bojujte s nimi proti temným silám – čarodějnici Katarguze nebo dračímu černokněžníkovi. Jaká tajemství skrývá lesní říše? 

O autorce

Michaela Dodo Dostálová, narozená 3. 3. 1980 je rodačka z Hořic v Podkrkonoší. Prožila nádherné dětství po boku dvou sester v rodině hajného a učitelky v mateřské školce. Profese obou rodičů ji ovlivnila natolik, že se ji podařilo objevit fantasy říši. Vystudovala střední školu obchodní v Hořicích. V aktuální době žije v Náchodě, kde je vedoucí supermarketu. Dodíkovy pohádky z Lesního království jsou autorčinou prvotinou.

(Zdroj informací: Zadní strana desek knihy Dodíkovy pohádky z Lesního království)

Nakladatelství KRIGL

Nakladatelství KRIGL je menší rodinné nakladatelství, které bylo založeno v roce 1992. Spolupracuje se známými, ale i neznámými autory. Užívá si práci s tvůrčími, činorodými a v naprosté většině skromnými lidmi, kterých si velmi váží.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDodíkovy pohádky z Lesního království

Dostálová, Michaela

Agentura KRIGL, 2013

Napsat komentář