Zasoutěžte si o první díl nové urban sci-fi série

dotek-vetrelce-perex
Úvodní kniha ze série Katherine „Kitty“ Katt konečně vychází i v českém jazyce. Seznamte se s odvážnou hlavní hrdinkou, která jednoho dne zjistí, že náš svět neobýváme sami, a toto zjištění její klidný život promění v jízdu plnou vetřelců.

Sexy mimozemšťané v oblecích od Armaniho

Kniha s velkou mírou nadsázky, ironie a humoru popisuje naši Zemi trochu jinou, než jak ji známe, protože ji v utajení obývají mimozemšťané z Alfy Centauri. Ti přišli na Zemi z toho důvodu, aby pomáhali chránit lidstvo před suberbytostmi, tzv. hnusáky, což jsou lidé napadení nebezpečnými kosmickými parazity. Ti se zcela v souladu se svou přezdívkou mění v agresivní monstra, která zajímá jediné: zničit všechny a všechno.

Hlavní hrdinka nic z toho samozřejmě netuší, nicméně když se náhodou zaplete do likvidace jednoho z hnusáků, ocitne se ve světě, který si dosud nedokázala představit ani v nejrůžovějších snech, ani v nejhorších nočních můrách. V něm existují sexy mimozemšťané v na míru střižených oblecích od Armaniho, empatici, galaktické náboženské kulty, parazitické bytosti a hlavně dva centaurijci (jak si mimozemšťané sami říkají), kteří se mohou přetrhnout, aby si Kitty vybrala jednoho z nich.

Kitty Kattová tak musí zachraňovat naši planetu a řešit svůj milostný život zároveň – a hlavně při tom neztratit kabelku, protože na superzáporáka se musí jít jedině s glockem a pořádnou zásobou laku na vlasy! Nemluvě o tom, že Kittyiny rodiče mají mnohem akčnější zaměstnání, než svojí dceři celá léta tvrdili…

Nakladatelství FANTOM Print přináší českým čtenářům další skvělou sérii, která potěší nejen milovnice žhavé romantiky a fanoušky adrenalinové akce, ale rovněž ty, kteří holdují říznému humoru a umí si užít řadu parodických scén a popukulturních narážek (ne nadarmo se kniha odkazuje svým názvem k televiznímu seriálu Dotek anděla). Úžasná hlavní hrdinka, kterou obletuje banda naprosto dokonalých mužských, k tomu dává množství příležitostí…

Katherine „Kitty“ Kattová je zrovna na cestě do práce a to poslední, co čeká, je až příliš blízké setkání s mimozemšťanem. Přesněji s rozčileným chlapem, který se jí přímo před očima promění v okřídlené monstrum jako z béčkového hororu a začne likvidovat všechny v okolí. Ze zpětného pohledu by asi bylo lepší vzít nohy na ramena. Místo toho se Kitty, obchodní manažerka ozbrojená jen kabelkou a opravdu kvalitním plnicím perem, rozhodne agresivního emzáka zastavit. Do toho se uprostřed řevu a všeobecného chaosu najednou objeví hezoun v obleku od Armaniho, představí se jako Jeff Martini z blíže neurčené (a podle všeho tajné) agentury a trvá na tom, že si Kitty musí promluvit s jeho šéfem. Aniž to Kitty tuší, právě začíná její život mezi mimozemšťany – kteří jsou ale zatraceně sexy…

 

Dotek vetřelce

Autorka: Gini Koch

Vydalo: nakladatelství Fantom Print
Překlad: Petra Kubašková
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-7398-376-5

Přečtěte si více o knize Dotek vetřelce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fantom Print.

Nakladatelství Fantom Print vzniklo v roce 1999 a od té doby se vyšplhalo mezi jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy a sci-fi literaturu u nás. Kromě těchto knih vydává také literární adaptace počítačových her.

 

Ukázka z knihy

Garáže byly přes ulici, takže jsem musela čekat, až mi naskočí zelená. Jak jsem tam stála a doufala, že se nespálím na sluníčku, stala jsem se svědkem malé dopravní nehody. Pomalu jedoucí auto narazilo zezadu do jiného přímo před soudní budovou, asi patnáct metrů ode mě.
Oba řidiči vystoupili – z předního vozu muž, ze zadního žena – a chlap na ni okamžitě začal ječet. Nejdřív jsem myslela, že vyšiluje, protože mu ťukla auto a na začátku léta se v Arizoně všichni chovají trochu jako praštění, ale protože jsem ho slyšela, došlo mi, že ta ženská je jeho manželka.
Omlouvala se, ale on na to kašlal, takže se rozčílila taky. Během několika okamžiků přešla hádka v křik. Tohle byla jasná domácí rozepře, do jakých se poldové po právu nechtějí míchat.
Na semaforu blikla zelená, a zrovna když jsem si říkala, že přejdu a těm dvěma se vyhnu, tak se to stalo. Mužovo běsnění dosáhlo vrcholu a z ničeho nic mu ze zad vyrašila křídla.
A když říkám křídla, nemyslím tím nic malého. Byla obří, dobré dva metry do výšky, a rozpětí jsem odhadovala na dvojnásobek. Bylo na nich peří, ale stejně vypadala divně, což – ano, já vím – vám bude asi připadat logické. Peří nepřipomínalo ptačí a něčím se lesklo – ne krví, nýbrž nějakou lepkavou substancí, a já sledovala, jak se muž obrací ke své zděšené, ječící ženě a z brk po okraji křídel vylétají čepele.

 

Vyhrajte knihu Dotek vetřelce

Katherine „Kitty“ Kattová bývala obchodní manažerka, dokud se její život jednoho dne od základů nezměnil a ona nezjistila, že svět kolem obývají kromě lidí i mimozemšťané. Přímo před jejíma očima se totiž zdánlivě obyčejný, i když dost rozčilený muž promění v zabijácké monstrum a ona, ačkoliv je „vyzbrojena“ pouze kabelkou a drahým plnicím perem, které lze mimochodem využít i jinak než k podpisům smluv, se ho pokusí zastavit. To jí vynese nabídku práce v tajné agentuře, kde se to hemží sexy mimozemšťany v drahých oblecích. Kniha Dotek vetřelce je kombinací trochy romantiky s pořádnou dávku akce, nadsázky, ironie a humoru, potěší tedy jak čtenářky, tak i čtenáře. Nová série Gini Koch si zkrátka zaslouží vaši pozornost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fantom Print vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dotek vetřelce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dotek vetřelce
probíhá od 8. do 21. května 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 urban sci-fi knihy Dotek vetřelce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDotek vetřelce

Koch, Gini

Fantom Print, 2017

Napsat komentář