Získejte vstupenku do světa vlastní krásy

svet-podle-lu-perex
Abyste se cítila krásná a sebevědomá, nemusíte mít míry modelky a plat celebrity. Stačí vědět, co se k vám hodí, jaké barvy vám sluší a co s čím kombinovat, a můžete být během chvilky šik dámou, za kterou se budou ostatní otáčet.

Buďte krásná a šik

UkázkaSvět podle Lu je dokonalou pomůckou pro ženu jakéhokoli věku, která touží být sebevědomá, krásná, šik, a přitom zůstat sama sebou.

Lucie Dolejší, oblíbená youtuberka, blogerka a vizážistka, známá mimo jiné z pořadu Fasáda, vám na základě svých zkušeností z praxe ukáže, že být ženou je tím nejkrásnějším darem na světě. Dozvíte se, jaká kosmetika je pro vás ta pravá, že stylová můžete být s jakoukoli konfekční velikostí a že i s omezeným rozpočtem dokážete vypadat k nakousnutí. Nechte se inspirovat osobním příběhem, konkrétními radami, tipy i ukázkami proměn, které vám napoví, jak nejen krásně vypadat, ale i se krásně cítit. Řada úsměvných historek vás pobaví a přesvědčí o tom, že není nad to, brát život s lehkostí a humorem.

Vstupte bez ostychu do světa vlastní krásy a objevte v sobě bohyni, kterou jste vždy chtěla být.

 

Svět podle LU

Autorka: Lucie Dolejší

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 240
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-204-4137-9

Přečtěte si více o knize Svět podle LU, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Vlastně nic z toho, o čem píšu v této knížce, není obtížné. Některou z vás možná děsí složitosti líčení. Nač všechny ty krémy, séra, pudry a štětce? Jak mám vědět, který na co použít, jaké si vybrat stíny nebo tvářenku? Jaký zvolit správný make-up, abych nevypadala jako blázen? Je pravda, že jen drahé kosmetické značky pomohou mé pleti zkrásnět? Odkdy mám pečovat o svou pokožku a používat krém? Nejsem příliš mladá na líčení, nebo naopak příliš stará?
Jaké barvy si ještě můžu ve svém věku obléct? Měla bych nosit to, co je zrovna in? Jakou délku sukně mám zvolit a můžu si vůbec se svýma nohama sukni dovolit? Jak zjistím, že oblečení je kvalitní? Je lepší mít víc šatů z výprodejů, nebo jen pár drahých kousků? Jak poznám, který styl mi nejvíc sluší? Jakých společenských faux pas jsem se už dopustila? Na tohle všechno i na mnohem, mnohem víc se vám budu snažit odpovědět. (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Svět podle LU

Každý z nás je krásný, i když si to někdy nechceme připustit. Je třeba jen vyzvednout své přednosti a umně zamaskovat případné malé nedostatky. Že nemáte finance na drahé oblečení a make-up? Nebo máte mindrák z toho, že neoblékáte velikost S ani M? I s omezeným rozpočtem a nekonfekční postavou můžete být bohyní, a to v jakémkoliv věku. Pokud si nevíte rady, jak na to, inspirujte se průvodcem youtuberky, blogerky a vizážistky Lucie Dolejší. Ať už jste mladá studentka, maminka na mateřské dovolené nebo dokonce zasloužilá babička, v knize vždy najdete něco, co se vám bude hodit. A když už vám půjde z praktických rad hlava kolem, můžete se zasmát nad řadou úsměvných historek o tom, že život je třeba brát s humorem.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Svět podle LU vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svět podle LU
probíhá od 24. prosince 2016 do 6. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Svět podle LU

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvět podle LU
Průvodce krásou každé bohyně bez ohledu na váhu a věk

Dolejší, Lucie

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář