Získejte žhavou novinku mezi erotickými romány

perex_vasnivy_svudnik
Dvojice autorek, která tvoří pod společným pseudonymem Christina Laurenová, má na kontě další bestsellerový erotický román. Vydejte se tentokráte s hlavní hrdinkou Miou Hollandovou a její náhodou známostí na léto do Francie.

Nejbláznivější rozhodnutí Mii Hollandové

Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.

Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem – svým božským, nemravným úletem – na léto do Francie. Jen tak si trochu… zadivočit.

Když se ale za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, který opustila a který byl celý tak nějak šejdrem, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?

 

Vášnivý svůdník

Autorka: Christina Laurenová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Květa Kaláčková
Počet stran: 367
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2014
ISBN: 978-80-7462-743-9

Přečtěte si více o knize Vášnivý svůdník, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. Můžete si také prolistovat krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Vášnivý svůdník

Mia Hollandová si nechá zamotat hlavu svůdníkem Anselem Guillaumem, se kterým se vydá na léto do Francie. Zde si hodlá z plna hrdla užívat erotických hrátek. Jenže co dělat, když najednou zjistí, že se jí do srdce vkrádají city? To pojďte zjistit na stránkách další z knih autorek Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. Ty mají na kontě již několik bestsellerů a jejich nejnovější kniha mezi ně bezpochyby také patří.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vášnivý svůdník vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vášnivý svůdník
probíhá od 15. do 28. února 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Vášnivý svůdník

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVášnivý svůdník

Laurenová, Christina

Jota, 2014

Získejte žhavou novinku mezi erotickými romány - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. olly napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla knížka „Vášnivý svůdník“, kterou jsem vyhrála. Moc děkuji, Fabiánová.

  2. Kamil Kamil napsal:

    Dobrý den,
    dnes mi přišla výhra Vášnivý svůdník. Děkuji :)

Napsat komentář