Vyhrajte knihu rozhovorů Evy Pilarové se známým léčitelem

Potkala-jsem-lecitele-perex
Alternativní cesta k uzdravení pomocí energie, kterou nemocnému předává léčitel, se může některým lidem zdát jako nesmysl. Přesto se najdou tací, kteří na tuto léčbu nedají dopustit, protože jim pomohla. Přečtěte si nejen o nich, ale hlavně o životě takového léčitele.

Ze života léčitele a recept na guláš jako bonus

Eva Pilarová popsala životní příběh léčitele Jaroslava Doubravy. Formou rozhovorů se dozvídáme o jeho dětství stráveném u prarodičů, o jeho první lásce, se kterou si hrál na pana doktora, o tom, jak se seznámil se svojí ženou, ale především jak objevil své léčitelské schopnosti.
Přibližuje čtenáři, jak funguje energie, kterou jako léčitel předává, a také odkud pramení. Upřímně mluví o jiných léčitelích a alternativních cestách, nezapomíná ani na klasickou medicínu a otevřeně líčí své zážitky a životní zkušenosti.
Eva Pilarová v knize vyzpovídala i nejbližší rodinné příslušníky a také několik pacientů, které pan Doubrava úspěšně vyléčil z těžké nemoci (včetně Miloše Macourka, známého dramatika, básníka a scenáristu). Jednoznačně se postavila na stranu spolehlivých léčitelů, kteří znají svoje schopnosti i svoje hranice a mají zájem spolupracovat s lékaři.
A jako bonus paní Doubravová prozrazuje recept na vynikající vepřový guláš Doubrava.

 

Potkala jsem léčitele

Autoři: Eva Pilarová, Jaroslav Doubrava

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 142
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-7462-656-2

Přečtěte si více o knize Potkala jsem léčitele, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. Můžete si také prohlédnout několik ukázek: ukázka 1, ukázka 2, ukázka 3.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Už jsem vám řek, že v tom, abych začal léčit, nebylo žádný vnuknutí, žádný poselství, že mě na to upozornila kolegyně z práce. Já nevnímám nemoc jako takovou, vnímám poškození organismu. Nedokážu přesně odpovědět jak, ale asi celým tělem a podvědomím. Ověřit si to můžu vnímavostí na teplo. Tu vnímavost mám v rukou, reaguje na jakýkoliv tepelný anomálie. Rukama teda dokážu určit, ve kterým místě je organismus poškozenej. Dokážu posílit imunitní systém člověka. A ten, takto posílenej, dělá práci, která vede k ozdravění organismu.
Tam, kam dosáhnu rukama, můžu si pomoct sám. Když potřebuju odbloknout obratle, požádám o pomoc silnýho chlapa, protože vážím metrák. Jednou jsem v tomto směru požádal o pomoc jistýho léčitele.
A to jsem se divil!
Chlap mi zapích do zad vidličku, z té přetáh moji nemoc do krabičky od mejdla a krabičku vhodil do koše.
Vidíte, i takoví se najdou… (str. 41–42)

 

Vyhrajte knihu Potkala jsem léčitele

Jak funguje ono léčitelství a jak vůbec Jaroslav Doubrava zjistil, že má schopnost pomáhat pomocí energie lidem? To si můžete přečíst v knize rozhovorů s tímto léčitelem. A pokud se k léčitelství stavíte skepticky, můžete si uvařit alespoň skvělý vepřový guláš podle receptu paní Doubravové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Potkala jsem léčitele vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Potkala jsem léčitele
probíhá od 29. září do 12. října 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Potkala jsem léčitele

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePotkala jsem léčitele

Pilarová, Eva - Doubrava, Jaroslav

Jota, 2014

Vyhrajte knihu rozhovorů Evy Pilarové se známým léčitelem - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. maximo maximo napsal:

    Dobrý den,
    ..chci Vám poděkovat za knihu potkala jsem léčitele, těším se, ani nevíte jak :)

Napsat komentář