Bláznivé příhody rodiny Všetečkových

Obálka Tatínku, nezlob!.indd
Máte doma prvňáčka? Právě pro něj je tu novinka z nakladatelství Grada Tatínku, nezlob! Autorkou je zkušená a oblíbená autorka dětských knih Lenka Rožnovská, ilustrace pocházejí od Markéty Vydrové. O legraci jistě nebude nouze.

Všichni jistě vědí, kdo vynalezl žárovku nebo parní stroj. Víte ale, kdo vynalezl myšocink, bublihvízd nebo zježovač vlasů? Je to vynálezce inženýr František Všetečka. Pan Všetečka má všetečnou a, jak jinak, vynalézavou dceru Barušku.Když ti dva spolu něco vymýšlejí, je to trochu legrace, trochu dobrodružství a trochu katastrofa.

Roztomile bláznivé příhody rodiny Všetečkových jsou určeny malým čtenářům od šesti let.

Tatínku, nezlob!

Autor: Lenka Rožnovská

Ilustrace: Markéta Vydrová

Vydalo: nakladatelství Grada
Edice: Čtení pro prvňáčky
Formát: 170×220 mm
Počet stran: 88
ISBN: 978-80-247-4349-3

Přečtěte si více o knize Tatínku, nezlob!

 

Ediční řada – Čtení pro prvňáčky

Celobarevné knížky jsou určeny dětem, které navštěvují první třídu a začínají se čtením. Knihy edice Čtení pro prvňáčky obsahují jednoduchý text a jsou psány velkými písmeny, aby je začínající čtenář dokázal snadno přečíst. V rukou rodičů nebo pedagogů se tyto bohatě ilustrované publikace mohou stát skvělou motivační pomůckou pro rozvíjení radosti ze samostatného čtení.

Lenka Rožnovská

Lenka Rožnovská je pedagožka, autorka pohádek pro děti, které vycházejí na pokračování v časopisu Sluníčko a vydávají se i knižně. Spolupracuje s knihovnami, její projekty (Čtení pro kočku, ale taky pro psa, Šikulíci píší knihu, Indiánské nocování) mají za cíl prohloubit čtenářské kompetence u dětí mladšího školního věku.

(Info o autorce a fotka: nakladatelství Grada)

———————————————————————–

Publikace Lenky Rožnovské mají svá místa v rodinách s dětmi. Byla vydána již řada titulů této úspěšné spisovatelky. Recenze na některé z nich si můžete přečíst na našich stránkách (stačí kliknout na příslušný obrázek):


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTatínku, nezlob!

Rožnovská, Lenka

Grada, 2013

Napsat komentář