Na lásku není nikdy pozdě

hory-mlha-laska-a-ja-perex
Dnes pro vás máme knihu o lásce a o tom, že se dá najít v každém věku, a to i po dramatickém rozchodu. Hlavní hrdinka knihy se rozhodne jet hledat lásku do hor, kde se jí dostane osudového seznámení, které už navždy změní její život! Jedná se zkrátka o ideální knihu, kterou si na jaře přečíst.

To, co kdysi začalo jako velká láska, je dnes pro hlavní hrdinku – ženu po čtyřicítce – jednou velkou prázdnotou. V naději, že znovu pocítí blízkost, která ji s manželem kdysi spojovala, rezervuje pro oba víkend na osamělé chatě v horách. Její plán však nevyjde: mezi manželi dojde k hádce a zklamaná a zraněná žena se rozhodne jít na horskou túru sama.
U kamenného kruhu se setká s neznámým starým mužem a vydává se s ním na cestu, která navždy změní její pohled na lásku.

Hory, mlha, láska a já

O setkání, které mi znovu otevřelo srdce

Autor: Tessa Randau
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 108×180 mm
ISBN: 978-80-7670-167-0
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Hory, mlha, láska a já vydalo nakladatelství Kazda.

O knihu si ještě do zítřejší půlnoci (4. 5. 2024) můžete zasoutěžit.

Ukázka z knihy

Les přede mnou pomalu řídl, takže jsem opět viděla šedivou oblohu. Po několika metrech jsem se dostala na na menší náhorní plošinu. Pohled, který se mým očím naskytl, mě přiměl se náhle zastavit: přede mnou stálo v kruhu pět kamenných bloků o velikosti člověka, které jako by vyrůstaly ze země.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Tessa Randau (1976) pracovala dříve jako novinářka, naposledy ve vedoucí pozici ženského časopisu. V roce 2016 se ale rozhodla vydat se tzv. na volnou nohu a začala se věnovat poradenství pro lidi trpící stresem a syndromem vyhořením. V roce 2020 vydala svou první knihu Les, čtyři otázky, život a já. Ta sklidila obrovský úspěch a půl roku se umisťovala v první dvacítce německých bestsellerů. Podobně úspěšné byly i její další knihy, včetně této. Od roku 2020 se profesionálně věnuje psaní. Žije s rodinou v německém Porýní.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHory, mlha, láska a já
O setkání, které znovu otevřelo srdce

Randau, Tessa

Kazda, 2024

Napsat komentář