Vyzdobte vašim dětem pokojíček kreativně!

101nejkrasnejsich-napadu
Máte pocit, že dětský pokojíček potřebuje změnu, ale nenapadá vás nic, čím byste ho oživili? Máme pro vás řešení! V naší soutěži můžete vyhrát jeden ze tří výtisků knihy 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje.

V každé domácnosti se dá najít mnoho věcí, které většinou skončí v koši, i když by z nich mohly být krásné i praktické dekorace nejen do dětského pokoje. Například ze starých vařeček se dají vykouzlit roztomilé „vzkazníky“:

 

Kniha plná tipů pro malé i velké

Skvělé nápady nejen na výrobu vybavení a dekorací, ale i hraček a praktických doplňků do každého dětského pokoje. Od snadných po náročnější dekorace dětského pokoje: od štítků na dveře, lampiček, rámečků, zdobených povlečení a věšáků až po různé figurky a andílky. Všechny dekorace do dětského pokoje zhotovíte z dostupných materiálů, papíru, květináčů, vařeček, dřeva, pappmaché, windowcolor či ubrousků.

 

101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje

obálka knihy 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokojeVydalo nakladatelství Anagram

Autoři: kolektiv autorů
Počet stran: 132
Vazba: vázaná
Formát: 206 x 265mm

Přečtěte si více o knize 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje

Nepřehlédněte také čtenářskou recenzi, kterou jsme pro vás na našich stránkách zveřejnili!

 

Nakladatelství Anagram

Nakladatelství Anagram s. r. o. vydává knížky od roku 1997. Základní řadou je edice kreativních knížek TOPP, přinášejících názorné, barevnými ilustracemi a předlohami v původní velikosti doprovázené návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Je určena všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži. Podobně zaměřené knížky obsahují také edice Krok za krokem (o nejrůznějších technikách výtvarné tvorby). Dále vydává bestsellery Arthura Haileyho a na zakázku publikace odborné.

 

Vyhrajte knihu plnou nápadů pro dětský pokojíček!

Chtěli byste dětem vyzdobit pokojíček originálními doplňky a hledáte inspiraci? Nebo si chcete s dětmi užít společné tvoření a vyrobit si praktické pomocníky do pokoje? Ať tak či ta, neváhejte a zkuste své štěstí v naší nové soutěži! Tři z vás získají knihu 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje vydanou ostravským nakladatelstvím Anagram.

 

Soutěž o 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje
běží od 9. do 22. srpna 2013

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 publikace 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje

Kolektiv autorů

Anagram, 2007

Vyzdobte vašim dětem pokojíček kreativně! - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. stefi1 napsal:

    Tak vyhraná kniha 1913 Léto jednoho století mi už přišla. Děkuji

  2. Neobee napsal:

    Právě mi dorazila výhra 101 nejkrásnějších nápadů do dětského pokoje. Děkuji :-)

Napsat komentář