Vyhrajte román plný rodinných tajemství

letni sesry soutez uvod
Čtyři sestry se vrací na známé, leč traumatizující místo. Matka si však právě zde pro sestry připravila nečekané překvapení, a jak se zdá, nebude pro ně snadné to přijmout…

Neměla by rodinná tajemství zůstat navždy skrytá?

Román o čtyřech sestrách a tajemném pozvání k Severnímu moři.

Mnoho let jezdívaly čtyři sestry spolu s rodiči na letní prázdniny do Bergenu, luxusního turistického městečka v Holandsku. Když zde však jejich otec před dvaceti lety zemřel při autonehodě, už se sem nikdy nevrátily — vzpomínky byly příliš bolestné. Proto sestry velmi překvapí, když je jejich matka pozve na prodloužený víkend právě do Bergenu, aby tam s nimi probrala jistou záležitost. Ukáže se, že matka se chce znovu vdát a v malebném letovisku by je ráda seznámila se svým nastávajícím — místním mužem, o němž její dcery neměly ani tušení. Navíc se zdá, že muž si rodinu pamatuje z dřívějších dob.

Sestry si ho před narychlo plánovanou svatbou proklepnou a zjistí, že se mu nedá důvěřovat. Matka si však nedá říct a trvá na tom, že je pro ni ten pravý. A pak vyjde najevo ještě další tajemství…

Letní sestry

Autorka: Monika Peetzová
Přeložila: Dagmar Heeg

Vydalo nakladatelství: Host
Počet stran: 315
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2023
ISBN: 978-80-275-1817-3

Přečtěte si více informací o knize Letní sestry, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

O autorce

Monika Peetzová (*1963) vystudovala germanistiku, komunikační vědu a filozofii na Mnichovské univerzitě. Je autorkou úspěšné série o pěti kamarádkách Úterní ženy (2010, česky 2012), která byla také zfilmována a jen v německy mluvících zemích se jí prodalo přes milion výtisků. Autorčiny knihy vyšly již v pětadvaceti zemích.

(Zdroj informací: Host)

Vyhrajte knihu Letní sestry

Prázdninové městečko Bergen zůstává pro čtyři sestry navždy stigmatizováno smrtí jejich otce. Nečekaně je však právě sem pozve jejich matka. Až tam odhalí, jaké jsou její životní plány s novým partnerem. Jak se zdá, nebude to jen tak. Na povrch totiž vypluje nečekané tajemství a zdá se, že nebude jediné…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Letní sestry vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Letní sestry
probíhá od 8. do 21. prosince 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Letní sestry

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLetní sestry

Peetzová, Monika

Host, 2023

Napsat komentář