Zasoutěžte si o román o koncích, které nedokážeme předvídat

nedokonceny-pribeh-perex
Georgia si prošla těžkým rozvodem, proto je pro ni štěstím v neštěstí, když zdědí dům v rodném Coloradu. Tam se setká se známými tvářemi i mladým spisovatelem, který má dokončit prababiččin rukopis. Podaří se mu získat Giginu důvěru?

Dva příběhy, které je třeba dokončit

Osmadvacetiletá Georgia Stantonová se po těžkém rozvodu vrací domů do Colorada, aby převzala dědictví po své prababičce, legendární autorce romantických příběhů. Ocitá se tváří v tvář Noahu Harrisonovi, mladému úspěšnému spisovateli, který má dokončit jediný prababiččin nedopsaný rukopis, příběh její životní lásky s Jamesonem Stantonem, pilotem z druhé světové války.

Přestože Noah je velmi přitažlivý a vzájemná chemie mezi ním a Georgiou je od první chvíle nepřehlédnutelná, zatrpklá Georgia mu nedůvěřuje a není si jistá, zda závěrečnou část babiččiny knihy dokáže napsat pravdivě a bez vlastních ambic. Jenže o překvapení v těchhle dvou osudových příbězích mnoha konců není nouze…¨¨

 

Nedokončený příběh

Autorka: Rebecca Yarros

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Dina Podzimková
Počet stran: 440
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-7625-282-0

Přečtěte si více o knize Nedokončený příběh, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora. A nezapomeňte si přečíst celou ukázku.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je Metafora vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada.

 

Ukázka z knihy

„Ahoj?“ zavolala jsem, když jsem vešla do vstupní haly. Žaludek se mi zvedl ze zatuchlého pachu popela ve vzduchu. Copak máma v babiččině domě kouří? Podlaha z tvrdého dřeva vypadala, jako by ji od zimy nikdo nevytřel, a na stole v předsíni ležela tlustá vrstva prachu. Babička by byla celá bez sebe, kdyby viděla svůj dům v tomhle stavu. Co se stalo s Lydií? Požádala jsem babiččina účetního, aby hospodyni nechal na výplatní pásce.
Dveře do obývacího pokoje se otevřely a vešla máma, oblečená do společnosti. Když mě spatřila, megawattový úsměv ji na chvíli opustil a potom se roztáhl ještě víc.
„Gigi!“ Rozevřela náruč a sevřela mě v dvouvteřinovém objetí s poplácáním po zádech, které dobře vystihovalo náš vztah.
Bože, jak jsem tu přezdívku nesnášela.
„Mami? Co tu děláš?“ zeptala jsem se jemně, abych předešla výbuchu. (str. 19)

 

Vyhrajte knihu Nedokončený příběh

Osmadvacetiletá Georgia Stantonová se musí vyrovnat nejen s těžkým rozvodem, ale také se smrtí své milované prababičky – legendární autorky romantických příběhů Scarlett Stantonové. V Coloradu se setkává se svou rodinou a také s mladým spisovatelem, který má dokončit prababiččin nedopsaný rukopis. Gigi, po špatných zkušenostech s muži, je vůči němu zpočátku skeptická, protože nejenom nevěří, že dokáže román dokončit bez vlastních ambicí, ale především si odmítá připustit, že to mezi nimi od začátku jiskří. Podaří se Noahovi Georgiu přesvědčit, aby změnila svůj názor? To si přečtěte v románu Rebeccy Yarros.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nedokončený příběh vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nedokončený příběh
probíhá od 24. října do 6. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Nedokončený příběh

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNedokončený příběh

Yarros, Rebecca

Metafora, 2023

Zasoutěžte si o román o koncích, které nedokážeme předvídat - DISKUZE

Počet reakcí: 6
  1. aduja napsal:

    Dobrý den,dnes jsem knihu obdržela,děkuji a přeju pěkné svátky

  2. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Nedokončený příběh nebyl rozeslán, ale už napraveno ;) Čekejte své knihy v nejbližších dnech. Čekalo se na dotisk, a pak se na to zapomnělo…

  3. ava.s napsal:

    Dobrý den, mám stejný problém, tak chyba není na poště, ale v nakladatelství.

  4. aduja napsal:

    Dobrý den,vyhrála jsem knihu Nedokončený příběh,ale stále ještě nepřišla.Tak se chci zeptat,zda byla výhra odeslaná.

Napsat komentář