Zahrajte si o tipy, jak nejlépe naplnit svůj potenciál

tri dny, dve zeny(1)
Každý z nás se občas zamyslí nad tím, co od života chce a kam směřuje. Sedmnáctiletá Marie nad tím přemýšlí během třídenního putování Irskem a neváhá se zeptat své matky – neurovědkyně. Začtěte se do jejich inspirativního rozhovoru.

Síla myšlenky

Občas asi všichni tápeme a klademe si otázky:

  • Co vlastně od života chci?
  • Kam směřuju?
  • Podle čeho se mám rozhodovat?
  • Jak poznám, co mě naplňuje?

Sedmnáctiletá Marie to cítí stejně a během třídenního putování Irskem se na totéž ptá své matky. Uprostřed zelených luk a temných lesů Marie postupně pochopí, jak funguje náš mozek, co má vliv na naše rozhodování, jak myšlenky utvářejí náš život a proč je dobré někdy utišit brebentící opici v naší hlavě. Vydejte se s Marií a její matkou na pouť a spolu s nimi objevte, jak se stát nejlepší verzí sebe sama.

Marie si plní velký sen: společně se svou matkou, neurovědkyní, putuje tři dny po Wicklow Way, dálkové trase v Irsku. Během této cesty se mezi nimi rozvine rozhovor o tom, proč je všechno propojeno s našimi myšlenkami. Matka jí jednoduše a srozumitelně vysvětluje, jak funguje mozek, odkud se berou naše myšlenky a proč mají tak velký vliv na náš život. Na pozadí malebné irské krajiny Marie pochopí, jak je důležité umět se v klidu a správně rozhodovat a naplnit co nejlépe svůj potenciál.

 

Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života

Autorka: Karolien Notebaertová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2023
ISBN: 978-80-7670-109-0

Přečtěte si více o knize Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek nebo si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života

Sedmnáctiletá Marie si plní svůj sen a vydává se s matkou na třídenní pochod malebnou irskou krajinou. Během cesty mají spoustu času na povídání a rozvine se mezi nimi rozhovor, který může inspirovat i vás. Zjistěte, jak důležité je rozhodovat se v klidu, uvědomit si, co opravdu od života chcete a naplnit co nejlépe svůj potenciál. Jedině tak se můžete stát nejlepší verzí sebe sama.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života
probíhá od 13. do 19. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života
Inspirativní cesta k našim myšlenkám, pocitům a zapomenutému potenciálu

Notebaertová, Karolien

Kazda, 2023

Napsat komentář