Zahrajte si o cestu do pravěku

v-praveku-bylo-blaze-cloveku
Pepan a Madla jsou naši prapředkové, kteří žili v pravěku. Alespoň ve světě Jiřího Žáčka. Jaký život vedli? Jaká dobrodružství prožívali? Poznejte svět a jeho počátek v barevných ilustracích a s humorem.

Ilustrovaný pohled do pravěku

Je to kniha veskrze humorná hlavně pro toho, kdo už něco ví o našem světě. Například že jsme žili už v pravěku a naši prapředkové Pepan s Madlou měli tolik rozumu, že uměli zařídit, aby člověku bylo blaze a užíval si radostí života. Přesně tuto atmosféru navozují i důvtipné barevné ilustrace Veroniky Balcarové a ukazují, že na počátku vypadal lidský svět jako ráj.

 

V pravěku bylo blaze člověku

Autor: Jiří Žáček
Ilustrace: Veronika Balcarová

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 88
Vazba: vázaná
Vydáno: 05/2022
ISBN: 978-80-7244-480-9

Přečtěte si více o knize V pravěku bylo blaze člověku, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Jiří Žáček (* 1945 Chomutov) patří k našim nejčtenějším a nejznámějším básníkům. Jeho poezie má nezaměnitelný styl i tóninu. Poznáme ji podle lehkosti a švihu, s jakými si autor hraje se slovy, podle atmosféry, jež nás obklopí při čtení. Už jeho první básnická sbírka pro děti Aprílová škola se stala hitem (ve třetím vydání vyšla ve stotisícovém nákladu). Ve sbírkách pro dospělé je zřetelnější jeho ironie a sarkasmus, nevyhýbá se ani milostné poezii.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu V pravěku bylo blaze člověku

Jak se žilo lidem v pravěku? Jaké radosti si dopřávali? Jiří Žáček nám humorným způsobem představuje naše prapředky – Pepana a Madlu –, kteří si uměli zařídit veselý život. Povídání o jejich životě doplňují barevné ilustrace Veroniky Balcarové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu V pravěku bylo blaze člověku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V pravěku bylo blaze člověku
probíhá od 5. do 11. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy V pravěku bylo blaze člověku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV pravěku bylo blaze člověku

Žáček, Jiří

Šulc-Švarc, 2022

Napsat komentář