Zahrajte si o inspiraci pro děti na jejich cestě za úspěchem

mas-na-to-perex
Každý z nás má potenciál být v něčem nejlepší, jde jen o to najít tu správnou cestu za úspěchem a především si věřit. Potom můžete dokázat cokoliv. Pokud stále váháte, kniha Matthewa Syeda vás možná definitivně přesvědčí.

V čem budete úspěšní právě vy?

Tato knížka vyvrací všechny předsudky, které nás často drží zpátky. Ať chcete vyniknout v čemkoli, je nutné správné nastavení mysli. Jak na to? Důležité je především jedno – uvědomit si, že každý z nás má potenciál být v něčem úspěšný. I VY!

Jak se přihodí, že se z úplně obyčejného dítěte stane šampion ve stolním tenise, ze zakřiknutého kluka zdatný řečník, ze sportovního redaktora místního plátku autor světových bestsellerů? V téhle úžasné knize líčí autor Matthew Syed s notnou dávkou humoru a nadhledu svou vlastní cestu za úspěchem. Poznáte, že se po ní může vydat každý – ale úplně každý!

Pokud si myslíte, že buňky na matematiku člověk prostě má, anebo nemá, sportovcem se musí narodit nebo má od přírody „hudební hluch“, pak je pro vás tato kniha jako dělaná! Vyvrací totiž předsudky, které nás často drží zpátky. Ať už chceme vyniknout v čemkoli, je nutné správné nastavení mysli. Jak na to? Důležité je především jedno – uvědomit si, že každý z nás má potenciál být v něčem úspěšný – i VY. A tahle knížka vám s tím pomůže!

 

Máš na to! – Motivační kniha pro kluky a holky

Autor: Matthew Syed

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Toby Triumph
Počet stran: 160
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-88344-01-8

Přečtěte si více o knize Máš na to! – Motivační kniha pro kluky a holky, kterou do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu Máš na to!

Neustále vám v dětství někdo z okolí tvrdil, že nemáte potenciál být dobří v tom, v čem jste si vysnili, a vy tuto chybu nechcete opakovat u svých děti? Ukažte jim v knize Matthewa Syeda, že úspěšný může být opravdu každý, jen se nesmí nechat odradit předsudky ostatních. Stačí správně nastavit svou mysl, věřit si, a rázem se může ze zakřiknutého dítěte stát výborný řečník, nebo se z průměrného sportovce vyloupne šampion, který sbírá medaile a poháry. Motivační kniha je ideální pro holky i kluky od 10 let a neměla by v knihovničce vašich dětí chybět.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Máš na to! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Máš na to!
probíhá od 21. dubna do 4. května 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 motivační knihy pro děti Máš na to!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMáš na to!
Motivační kniha pro kluky a holky

Syed, Matthew

EllaaMax, 2020

Napsat komentář