Nakladatel: PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávaní knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

www.presco.cz


PRESCO GROUP a.s. - Nejnovější knihy

knihaOtolína ve škole knihaOtolína a žlutá kočka knihaBake & the City knihaLegrační počítání do postýlky

PRESCO GROUP a.s. - Související články

Učte se a bavte s knížkami pro děti

knihy-pro-deti-nahled

Učení může být i zábava, jak dokazují dnešní dětské knižní tipy. Nahlédnete do světa počtů, historie, zvířecí říše, pobudete si v bludištích, a dokonce si osvojíte zásady táborníka. Všechny knihy doprovází nádherné ilustrace, které přivábí i nečtenáře.

Vyhrajte recepty na moučníky z celého světa

bake_and_the_city

Vydejte se na cestu kolem světa se sympatickým kuchařem Tobiasem Müllerem. Z každého ze šedesáti měst, které spolu s ním navštívíte, si místo suvenýru přivezete inspiraci pro vaše pečení. Pokud rádi mlsáte, je tato kniha přesně pro vás.

Pohádky a veršíky pro malé děti

pohadky-a-versiky

Veselé a zábavné příběhy a hlavně mnoho krásných a poutavých obrázků v knížkách veršíků, pohádek vtipných i poetických – to je sbírka dnešních tipů, knih, které si mnohý dospělí rád přečte s dětmi.

Knížky pro děvčata

knizky-pro-devcata

Dnešní tipy jsou určeny pro všechny mladé dámy. Nabízíme další příběh o Otolíně, dívence, která zůstává sama doma a prožívá mnohá neobvyklá dobrodružství. Na své si přijdou milovnice dějepisu i velké holky, co si rády zapisují. Potěchou pro velké i malé je i jedna z Goldflamových knih.

Pečení na cestách

bake_and_the_city

Pečení může být radost dokonce i bez nejmenovaného rostlinného tuku. O tom vás koneckonců přesvědčí třeba Tobias Müller, blogger a vášnivý pekař v jedné osobě. Jeho nová kniha představuje klasickou kuchyňskou disciplínu v moderním a velmi chutném hávu. Stačí jen otočit stránku a roztopit troubu.