Získejte příběh o tom, že minulost nelze pohřbít

divka-na-uteku-perex
Anna Dartonová byla přinucena spáchat děsivý zločin a v zoufalosti utíká do Londýna, kde chce zkusit na vše zapomenout a začít znovu. Když se však zamiluje, brzy si uvědomí, že pokud nemají její blízcí trpět, bude se muset minulosti postavit.

Minulost má dlouhé prsty

Píše se rok 1926 a Anna Dartonová je na útěku před hrozným zločinem, který byla přinucena spáchat. Osamělá a vyděšená přijíždí do Londýna, kde k ní přichází záchrana v podobě Nancy, sebevědomé americké tanečnice v neblaze proslulém nočním klubu. Anna si změní jméno na Vitu Caseyovou a začne také vystupovat. Tím se ocitá se v nevázaném světě tance, večírků, nekonvenčních žen a módy.

Když se seznámí s elegantním Archiem Fenwickem, pohřbí výčitky svědomí a uvěří jeho slibům, že ji bude za všech okolností milovat. Neuvědomuje si však, že ji rychle dohání skrývaná minulost, a když kvůli tomu začínají trpět její nejbližší, musí se postavit minulým skutkům čelem, nebo riskovat, že ztratí vše, co je jí drahé.

 

Dívka na útěku

Autorka: Joanna Reesová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Zdík Dušek
Počet stran: 480
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-7625-086-4

Přečtěte si více o knize Dívka na útěku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Vyhrajte knihu Dívka na útěku

Anna Dartonová se snaží v anonymitě Londýna začít nový život a utéct před svou minulostí. Chvíli se zdá, že by se jí to mohlo i podařit. Ale děsivý zločin, který byla přinucena spáchat, se začíná připomínat a Anna se musí rozhodnout, zda před ním bude nadále utíkat, nebo zariskuje, i když by to mohlo znamenat, že přijde o vše, co miluje. Jak se rozhodne, si přečtěte v knize Joanny Reesové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dívka na útěku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dívka na útěku
probíhá od 14. do 27. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Dívka na útěku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka na útěku
Chce začít nový život, ale minulost má dlouhé prsty

Reesová, Joanna

Metafora, 2020

Napsat komentář