Objevte tajemství psychosomatiky

Jak k nam telo promlouva
Šárka Vávrová stvořila metodu Psychologie štěstí a rozhodla se prostřednictvím své knihy poradit všem, kteří trpí zrychlenou moderní dobou. Najdou v ní rady, jak odhalit problémy, vyřešit starosti a opět se cítit zdravě a dobře.

Jak ovlivňuje stav duše naše tělo? Co nám tělo říká prostřednictvím bolesti hlavy nebo zad, infekcemi a dalšími potížemi? Proč se cítíte nemocní, i když lékařské vyšetření žádnou nemoc neodhalilo? Proč se vám stále vrací zdravotní problémy, i když žijete zdravě? Objevte tajemství psychosomatiky!
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme. Usnadní vám odkrýt příčiny vašich potíží a pomůže vám vaše problémy řešit pomocí práce s vlastním já, s vašimi vztahy, potlačenými strachy, starostmi apod. Žijeme-li život plný stresu a trápení, duše začne volat prostřednictvím fyzických potíží o pomoc.
Tato kniha vám pomůže odhalit problémy a starosti vyřešit.

Ukázka z knihy

Srovnejte vyváženost hemisfér. Pokud často pracujete s čísly, tak si občas udělejte přestávku, zazpívejte si nebo nakreslete nějaký obrázek, případně si jděte zatančit. Udělejte jednoduchý cvik na srovnání hemisfér. Zvedněte obě ruce před obličej a natáhněte je a prsty spojte k sobě. (str. 20)

Ohlasy na knihu

Všem vřele doporučuji, aby tuto knihu měli ve své domácí lékárničce a sáhli po ní vždy dříve, než si vezmou prášek. Srozumitelně rozkrývá příčiny nemocí a potíží a nabízí jasná řešení pro všechny, kteří nechtějí řešit jen důsledek.

- herečka Lucie Zedníčková

Kniha nabízí pomocnou ruku mnoha lidem, kteří se chtějí zorientovat ve svých zdravotních potížích. Hlavně v těch, kde lékaři nepřijdou na jejich příčinu a lidé odcházejí z ordinace bez jasné diagnózy.

- MUDr. Pavla Vaňková, lékařka gastroenterologická ambulance

Asi málokdo dneska pochybuje o tom, že tělo a duše jsou spojené nádoby. Tato kniha je úvodem pro ty, kteří si toto propojení teprve začínají uvědomovat, a zároveň je odrazovým můstkem pro ty, kteří se rozhodli, že se sebou chtějí pracovat.

- MUDr. Tomáš Sochor, lékař ORL

Jak k nám tělo promlouvá

Nemoc jako vzkaz duše
Autorka: Šárka Vávrová

Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Formát: 153×240 mm
ISBN: 978-80-271-2295-0
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu Jak k nám tělo promlouvá vydalo nakladatelství Alferia. A nezapomeňte na ukázku.

O autorce

Šárka Vávrová působí jako psychoterapeut  a kouč. Pomáhá lidem s odstraňováním překážek na jejich cestě ke svobodě, bohatství, životnímu poslání a trvalému štěstí. Také je mentor, lektor, motivační speaker a terapeut. Více se o ní dozvíte na jejím webu.


Logo Alferia

Značka ALFERIA spadající pod nakladatelství Grada přináší knihy o zdraví, harmonii těla i duše či o rozvoji osobnosti. Je určena čtenářům, kteří rádi hledají odpovědi i mimo tradiční, vědecky podložené teorie. Zaměřuje se na knihy z oblastí rozvoje osobnosti, kariéry, bohatství a peněz, rodiny, vztahů, lásky, sexuality, zdraví, zdravé výživy, životního stylu, duchovna a alternativních náboženských směrů. Pojímá ale i ezoteričtější témata z oblasti symbiózy těla a ducha. Název značky je odvozen z počátečních písmen oborů, z nichž vychází. Jsou v něm tedy významy slov ALternativní – Filozofie – Ezoterika – Rozum. Logo pak představuje 4 základní živly – oheň, vodu, zemi a vzduch.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak k nám tělo promlouvá
Nemoc jako vzkaz duše

Vávrová, Šárka

Alferia, 2019

Napsat komentář