Zasoutěžte si o příběh plný erotiky i napětí

pohary-touhy-perex
Viola by ráda znala pravdu o celé své rodině, ale matka před ní otcovu část rodiny tají. Teprve smrt dědečka, o jehož existenci neměla dosud ponětí, přináší do jejího života střípky pravdy. Co dalšího na ni čeká mezi vzácnými vinohrady?

Temné mraky nad vinicemi

Violina minulost je opředena tajemstvím – její matka odmítá mluvit o rodině zemřelého otce. První střípky pravdy tak Viola nečekaně odhalí až ve chvíli, kdy se jako dospělá ocitá na dramatické životní křižovatce. Východisko z těžké situace vidí v nečekané závěti svého dědečka, o jehož existenci neměla ponětí. Do klína jí spadly vzácné vinohrady, ale také polorozbořený vinný sklep.

Třebaže o vinařském řemesle nic neví, rozhodne se Viola z ruin vybudovat nové vinařství a navázat na rodinnou tradici. Střetne se s řadou překážek a předsudků, nepřízní osudu i lidskou zákeřností. Zažívá žhavá erotická vzplanutí a poznává odvrácenou tvář lásky, ale také skutečné přátelství. Na scéně se však objevuje chladnokrevný násilník zaměřený na mladé ženy a Viola se ocitá v jeho hledáčku. Jako mrazivé poselství ze záhrobí se jí navíc začíná zjevovat duch zesnulého dědy s tajemnými vzkazy, které je potřeba rozluštit. Nad Violou se postupně stahují temné mraky a začíná jí hrozit smrtelné nebezpečí…

Ponořte se do napínavého příběhu plného emocí, dráždivé erotiky, tajemna i nečekaných zvratů…

 

Poháry touhy

Autorka: Markéta Harasimová

Vydalo: nakladatelství MaHa
Počet stran: 320
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978–80–906776–0–9

Přečtěte si více o knize Poháry touhy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství MaHa. Také si můžete přečíst krátkou ukázku na webu autorky a přečíst si náš rozhovor s autorkou.

Nakladatelství MaHa založila na sklonku roku 2016 spisovatelka Markéta Harasimová. Opěrnou kostrou jeho nabídky jsou její vlastní díla – tedy knihy ze současného českého prostředí pro české čtenáře, a především čtenářky. Produkci brzy rozšíří také o audioknihy, prioritně opět podle svých knižních předloh.

 

Ukázka z knihy

„Já… si radši vystoupím,“ zatahala Táňa volnou rukou za kliku, ale dveře se ani nehnuly. Někdy během jízdy musel stisknout pojistku. Teď už se roztřásla doopravdy. Při vší snaze nedokázala prohlédnout venkovní tmu, a k tomu ji začínal paralyzovat pocit ohrožení. „Pusťte mě ven!“ vykřikla.
„Za moment,“ odtušil hlasem tak hebkým, až málem omdlela hrůzou. Ten témbr připomínal psychopata z thrilleru, který nedávno zhlédla v kině. V hlavě jí hučelo a celé tělo strachem ztěžklo, takže když řidič vystoupil a otevřel dveře na její straně vozu, nebyla schopná pohybu. Vytáhl Táňu za pomoci hrubé síly. Jakmile se podrážky jejích tenisek zabořily do měkké hlíny, zavrávorala. Přidržel ji za paži a otočil čelem k sobě tak prudce, až si málem vyhodila krční páteř.

 

O autorce

marketa-harasimovaMarkéta Harasimová je členkou české sekce AIEP – asociace autorů detektivní a dobrodružné literatury, a aktuálně vstupuje i do Obce spisovatelů. Píše převážně eroticky laděné, kriminální příběhy ze současnosti, zaměřené na české prostředí. Na literární dráhu vstoupila již v patnácti letech a dnes se psaní věnuje na plný úvazek. Začala dívčími romány, po nichž následovala tvorba pro ženy, dnes rozšířená i pro mužské čtenářské publikum. Její dnešní díla se často pohybují až na hranici thilleru, nepostrádají ale nádech romantiky a humoru. Na motivy její knihy Sametová kůže aktuálně vzniká scénář k natáčení celovečerního filmu pod stejným názvem, jehož je spoluautorkou. Na přelomu roku 2016 a 2017 založila své nakladatelství s názvem MaHa.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte podepsanou knihu Poháry touhy

Česká spisovatelka Markéta Harasimová ve svých knihách dokáže mistrně zkombinovat erotické jiskření, trochu mystiky a napínavou krimi zápletku. Nejinak je tomu i v případě románu, jehož hlavní hrdinkou je Viola. Ta zdědí po svém dědečkovi, kterého před ní matka dlouhá léta tajila, vinice a polorozbořený sklep a přestože o vinařství nic neví, rozhodne se v rodinné tradici pokračovat. Mezi řádky vinohradu na ni však nečeká jen spousta práce, ale také chladnokrevný zločinec, kterému se dostala do hledáčku. Přečtěte si, čím jej Viola tak upoutala a zda se jí podaří uniknout z jeho spárů.

Ve spolupráci s nakladatelstvím MaHa vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poháry touhy s podpisem Markéty Harasimové vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o podepsanou knihu Poháry touhy
probíhá od 14. do 27. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány s autogramem Poháry touhy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoháry touhy

Harasimová, Markéta

MaHa, 2017

Napsat komentář