Zasoutěžte si o bláznivý hon na muže

Hledám chlapa do Vánoc - Ukázka
Genie Havishamová píše články o randění a radí lidem, jak se nejlépe seznámit. A to i přesto, že sama je single. To však musí během pěti měsíců změnit, nebo v lifestylovém online časopise, kde pracuje, dostane výpověď. Podaří se jí to?

Seznamování ve velkoměstě

Být věčně single je hrůza sama o sobě, natož být single a živit se psaním blogu o randění.

Genie Havishamová pracuje v prestižním lifestylovém online časopise, a jelikož má za šéfku mrchu, dostane ultimátum: buď si najde přítele do Vánoc, nebo má padáka. Začíná bláznivá pětiměsíční mise, na níž Genie marně hledá muže, se kterým by mohla chodit. Jako by nestačilo, že se musí pohybovat na minovém poli internetových seznamek, Tinderu a speed datingů, zaváže se také psát o každé schůzce příspěvek na blog, kde jí rapidně roste nejen počet fanoušků, ale i čtenost. Jenže když se začnou rozsvěcet vánoční světýlka, zamyslí se Genie nad tím, jestli mezi všemi těmi příšernými schůzkami, občasnými dobrodružstvími na jednu noc a nečekaným návratem jejího „údajně polepšeného“ bývalého, náhodou nepřehlédla, co má přímo pod nosem…

 

Hledám chlapa do Vánoc

Autorka: Jenny Stallardová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Anna Pocnarová
Počet stran: 256
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-204-4172-0

Přečtěte si více o knize Hledám chlapa do Vánoc, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Svoje články píšu každopádně pro ty, kteří se seznamovat chtějí. Pak jsou spokojení jak samotní organizátoři akcí, tak i Tabitha (někdy).
Seznamování a pomoc lidem najít lásku svého života beru samozřejmě vážně – je to součást mojí práce, ale taky nejsem robot. Nebudu vám lhát, už nějakou dobu do toho nejdu srdcem. Kdo by do toho šel srdcem, když mu ho někdo roztřískal na tisíc kousků a pak se po nich prošel? Ten někdo (samozřejmě v okovaných botách) ty střepy drtil o podlahu, jen tak pro zábavu, až z nich zbyl úplný prach.
Tak v takovém stavu bylo moje srdce před dvěma lety. Pak jsem, obrazně řečeno, musela vzít obrovský smetáček a lopatku, namést kousíček ke kousíčku a najít nějaký způsob, jak je dát zase všechny dohromady.
Psala jsem tedy sice o seznamování, ale pravděpodobnost, že bych do svého života pustila dalšího muže, abych si tím případně prošla znovu, byla asi tak velká, jako že Taylor Swift bude zpívat o vraždění koťátek.
Ale na dnešní poradě o článcích do dalšího čísla se všechno změnilo. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Hledám chlapa do Vánoc

Přestože Genie Havishamová nemá přítele, živí ji psaní o randění. Jenže její šéfová Tabitha z lifestylového online časopisu dokáže být pěkná mrcha, a proto si vymyslí nelehký úkol. Buď si Genie najde partnera, nebo ji z redakce vyhodí. Navíc musí vše podrobně dokumentovat na blogu a na hledání vztahu má termín do Vánoc. Ačkoliv zbývá celých pět měsíců, bude mít Genie co dělat. Uvědomí si včas, že možná celou dobu přehlíží to, co má přímo pod nosem, nebo vezme zpět svého „údajně polepšeného“ bývalého přítele? To už si přečtěte sami v bláznivém příběhu anglické spisovatelky Jenny Stallardové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hledám chlapa do Vánoc vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hledám chlapa do Vánoc
probíhá od 17. do 30. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Hledám chlapa do Vánoc

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHledám chlapa do Vánoc
O lásce s humorem aneb Jak se dnes seznamuje single žena ve velkoměstě

Stallardová, Jenny

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář