V milostném nádechu

v_milostnem_nadechu
V dnešních knižních tipech vám představíme knihy, které ocení zejména dámy. Jsou totiž přímo nabité láskou, smyslností a milostným napětím. Pojďte se začíst do nejnovějších erotických románů!

Horkou novinku, na které ještě nestihla zaschnout tiskařská čerň, představuje kniha Nečekaná touha. Jedná se o druhý díl série Collide, která si po celém světě získala už tisíce fanynek. Staňte se jednou z nich!

Collide 2: Nečekaná touha

Emily Cooperová je připravená všechno riskovat kvůli tomu, aby byla s mužem, který pronásleduje její myšlenky i sny od prvního osudného dne, kdy se potkali. Zbývá jí jen držet se naděje, že ji Gavin Blake stále chce.
Gavin, který si hojí raněné srdce, se stáhl ze společnosti a uzavřel se do sebezničujícího, utlumujícího světa. Ačkoli Emily není zvyklá být ve vztahu silnější z obou osobností, musí teď najít odvahu a sebedůvěru, aby za jejich lásku bojovala a přivedla Gavina zpátky – i kdyby se přitom ztratila ve vše pohlcující, vzrušující vášni.
Pokračování úspěšné knihy Nečekané setkání od bestsellerové autorky New York Times.

Autorka: Gail McHughová
Přeložila: Lenka Tichá

Počet stran: 384
Vazba: vázaná
Formát: 133×207 mm
ISBN: 978-80-249-2958-3
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Collide 2: Nečekaná touha vydalo nakladatelství Ikar.

Ukázka z knihy

Při náhlé turbulenci, která otřásla jejími napjatými nervy, sevřela Emily Dillonovu ruku a znovu na něj pohlédla. Rychle se usmál a přikývl, v podstatě jen proto, aby jí dal najevo, že se nic zlého neděje. Položila si hlavu na jeho teplé rameno a začala myslet na roli, kterou v tom všem sehrál – na nesčetné lety z New Yorku do Colorada, aby byl s ní, krásné dárky, které jí posílal, aby vytrhl její mysl ze šílenství, které jí ničilo život, noční telefonáty, kdy si s ní povídal, aby měl jistotu, že to zvládá. Dokonce jí pomohl zařídit pohřeb, radil jí při prodeji domu, v němž vyrůstala, a nakonec se zasloužil i o její přestěhování do New Yorku. To vše tvořilo součást toho, proč ho tak vroucně milovala.
(str. 8)

Přečtěte si také zbývající část ukázky.

O autorce

Gail McHughová je autorkou romantické série Collide, s níž úspěšně zaútočila na čtenářské žebříčky New York Times, USA Today a Wall Street Journal. Na první díl Nečekané setkání navazuje Nečekaná touha. Rozpracovanou má i další romantickou sérii Torn Hearts, která se také těší velkému čtenářskému ohlasu.

Více informací o Gail a jejích knihách najdete na www.authorgailmchugh.com

Zdroj: bux.cz

————————————————

V listopadu u nás vyšel titul Zkrocený, již třetí díl série Zapletený z pera americké spisovatelky Emmy Chaseové. Kniha své čtenáře kromě jiného může upoutat i tím, že je vedená z pohledu muže. Pojďte ji prozkoumat podrobněji!

Zkrocený

Zarazte mě, pokud jste už tohle někdy slyšeli: holka potká sukničkáře, zamilují se do sebe a sukničkář se polepší.
Hezký příběh. Až na to, že není náš. Náš je o moc barvitější.
Když jsem se s Dee setkal poprvé, okamžitě jsem ji chtěl. Když ona uviděla poprvé mě, napadlo ji všechno možné, jen ne to, že by chtěla i ona mě – přišel jsem jí totiž úplně stejný jako každý chlap, co jí kdy vkročil do cesty, užil si a odkopl. Chvíli mi trvalo, než jsem ji přesvědčil o opaku. Nepopírám, že mezi mé hlavní přesvědčovací metody patřil sex. No, asi tušíte, kam tenhle příběh směřuje. Ale to nejlepší na něm není konec. Nejlepší je na něm cesta, kterou se ke konci dostanete.

Autorka: Emma Chaseová
Přeložila: Alena Faltová

Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-204-3333-6
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Zkrocený vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Přečtěte si také více informací o prvním a druhém díle série a nechte se inspirovat!

Ukázka z knihy

Z  jejího hrdla se vydere sytý pronikavý smích. „Jasně, protože na tomhle není nic lacinýho.“
Odtáhnu od baru stoličku, aby se posadila.
„Tak čím tě můžu otrávit?“
Bez zaváhání odpoví: „Martinim.“
„Hříšným?“
„Martini mám ráda ve stejným stylu jako sex,“ řekne a koketně na mě mrkne. „Takže hříšný je vždycky lepší.“
A je to tady. Jsem zamilovaný. (str. 29)

Celou ukázku si můžete přečíst na stránkách nakladatelství.

O autorce

Emma Chaseová je ve dne oddaná manželka a matka dvou dětí. V noci však hotový klávesnicový křižník! Odhodlaně proplouvá mořem pozdních hodin, aby vdechla život svým barvitým postavám a dodala jiskru i jejich nekonečnému handrkování. Úspěch romantické komedie Zapletený považuje za splnění svých nejdivočejších snů.

Zdroj: autorčiny oficiální stránky

————————————————

Smyslnou tečkou na závěr našeho výčtu je francouzská erotická trilogie, která vám přinese spousty bezesných nocí. Začtěte se do příběhu mladé studentky Annabelle a jejího tajemného ctitele Louise a postupně s nimi odhalte všechny hranice rozkoše…

Hotel v Paříži: BOX 1–3 CZ

Všechny tři díly jedné z nejoblíbenějších erotických trilogií, která je považována za francouzskou odpověď na Fifty Shades v dárkovém boxu. Přečtěte si příběh Annabelle a Louise, poznejte jejich vášnivá objetí a zjistěte, že v žilách jim proudí obrovská smyslnost, která je přivádí do důvěrně známých pokojů v Hotelu des Charmes.

Autorka: Emma Marsová
Přeložil: Jiří Žák

Počet stran: 1511
Vazba: vázaná
Formát: 158×207 mm
ISBN: 978-80-7505-249-0
Doporučená cena: 999 Kč

Knihu Hotel v Paříži: BOX 1–3 CZ vydalo nakladatelství XYZ.

Hotel v Paříži: pokoj č. 1

První díl erotické trilogie, která je označována jako francouzská odpověď na Fifty Shades of Grey. Paříž, hotelový pokoj uprostřed odpoledne… Tak začíná dekadentní příběh Annabelle, mladé společnice z Paříže, která přijme poslední práci před tím, než se stane ženou mocného a velkorysého muže. Tím je mediální magnát David Barlet, před kterým Annabelle, jinak studentka žurnalistiky, své noční povolání tají. Jejím posledním klientem je však Davidův charismatický bratr Louis. Ten se začne s Annabelle scházet v hotelu des Charmes. Každý z pokojů v hotelu je věnován nějaké historicky známé francouzské svůdkyni a v každém z nich musí Annabelle splnit některou z Louisových představ.

Když se konečně dveře koupelny otevřely, několikrát jsem krátce a překvapeně vykřikla. Možná až příliš hlasitě. Zřejmě jsem nakonec začala věřit, že přítomnost toho muže je jen sen. Zůstal stát a váhal, jestli si má jít lehnout vedle mě. Představovala jsem si, jak křečovitě zatíná ruku v pěst a jak zadržuje dech.
„Madam? Madam Barletová, je všechno v pořádku?“
Ten hlas nepatřil jemu. Přicházel z chodby. Dělají si o mě starosti. Přejí si, abych byla spokojená. Oslovení madam je tady běžné. Zdejší privilegium. Můj partner jim zaplatil zálohu. Je tady slyšet každé slovo, všichni poslouchají a všechno slyší. (str. 8, 9)

Celou ukázku si můžete stáhnout po kliknutí na příslušný odkaz.

Hotel v Paříži: pokoj č. 2

Paříž, hotelový pokoj pozdě odpoledne…

Annabelle a Louis se v pokoji číslo jedna v Hotelu des Charmes poddávají svým touhám ve vášnivých objetích, do největších podrobností zkoumají svá těla a plní si svá nejtajnější erotická přání. Jenže stín tajemné minulosti mocné rodiny Barletových postupně dopadá i na jejich štěstí. Vypátrá Annabelle, kdo byla záhadná Aurora a proč Louisův bratr David, kterému doslova utekla od oltáře, všude uvádí špatný rok narození? Annabelle se snaží rozplést dlouholeté tajemství a přitom začne pochybovat dokonce i o Louisově lásce…

Lechtivý román Hotel v Paříži: pokoj č. 2 dokonale kombinuje romantiku s erotikou, k nimž přidává i špetku napětí. Získá si všechny vaše smysly a strhne vás do hlubin neprozkoumané rozkoše, které nelze nepodlehnout.

Dnes bych ani nedokázala říct, jaké je datum. A už vůbec ne, v jaké dimenzi žijí tam dole, na ulici, ti, od nichž jsem byla celou tu dobu odstřižena.
V naší dimenzi vládla něha, dotyky a glazury lásky, rušené jen triviálními pauzami na jídlo, které nám zvenčí nosil Ysiam, věrný komplic naší ještě tak mladé radosti. Každý světelný paprsek nás toužil ozařovat věčně. A my jsme se nechali netečně kolébat tou přirozenou laskavostí a hladově jsme čekali, až zase budeme sami a svlékneme se donaha. (str. 8)

Stáhněte si také zbytek ukázky!

Hotel v Paříži: pokoj č. 3

Paříž v prvních červnových dnech roku 2010, hotelový pokoj dopoledne…

Annabelle a Louis jsou svoji. Jejich objetí zůstávají stejně vášnivá a v žilách jim proudí stejná smyslnost, která je přivádí až do důvěrně známých pokojů v Hotelu des Charmes. Dokážou se spolu milovat hodiny, dny, měsíce, roky… I na místech, která patří pouze jim, je ale dohánějí intriky Louisova bratra Davida a strhávají je do ničivé temnoty. Annabelle zároveň nevzdává pátraní po tajemné minulosti rodiny Barletových a odhaluje netušené souvislosti. Kdo byli rodiče Davida a Aurory? Jakou tajnou dohodu mezi sebou oba bratři mají?

Lechtivý román Hotel v Paříži: pokoj č. 3 dokonale kombinuje romantiku se smyslnou erotikou a přidává i špetku napětí. Získá si všechny vaše smysly a strhne vás do hlubin neprozkoumané rozkoše, které nelze nepodlehnout.

Moje ruka se zachvěla, pak se postupně probudily prsty a jeden po druhém se na pomačkaném prostěradle pomaličku narovnaly. Jako kdyby se dotýkaly kláves klavíru, začaly něžně hladit paprsky světla a stínu, které zatažené žaluzie promítaly na naše ležící těla. Byl to krásný obraz. Kdyby tak člověk mohl zůstat celé léto, bez hnutí, stočený do klubíčka v náručí toho druhého…

Takové bylo moje první probuzení vdané ženy a vládkyně svého osudu. „Vdaná,“ vydechla jsem Louisovi na krk, na místo, kde se ostýchavě začíná rozvíjet růže vytetovaná na jeho rameni. Přejela jsem květinu zvědavým ukazováčkem. Trochu jsem ho polechtala a Louis také pootevřel oči a nasyceně se usmál. (str. 7)

Ve čtení můžete pokračovat zde.


V našich aukcích si dnes představené knihy můžete zakoupit.

Patříte mezi příznivce eroticky laděné literatury? Která kniha vás zatím zaujala nejvíce?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCollide 2: Nečekaná touha

McHughová, Gail

Ikar, 2016

zobrazit info o knizeZkrocený

Chaseová, Emma

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizeHotel v Paříži: BOX 1–3 CZ

Marsová, Emma

XYZ, 2015

Napsat komentář